Bronckhorster

Heerlijk vatgerijpt nieuws van Bronckhorster

Heerlijk vatgerijpt nieuws van Bronckhorster Het is elke keer feest wanneer Steve Gammage een van de vaten op de brouwerij goedkeurt om te bottelen. Als er dan bij toeval 2 bieren rond dezelfde tijd rijp zijn is het feest natuurlijk écht compleet! Deze week kan je vast 2 gloednieuwe toppers vooruit bestellen, zodat die vanaf 24 juni geleverd kunnen worden.

Imperial Lager en Angstwekkend Verfrissende IPA's

Imperial Lager en Angstwekkend Verfrissende IPA's Deze keer was Daan aan de beurt, de pils connaisseur van Bronckhorster Brewing Company. Daan van der Kolk is een van de brouwers van de Achterhoekse brouwerij, en hij twijfelde geen seconde over welke stijl hij graag wilde maken om zijn stempel op te drukken: een Imperial Pilsener. Dit stevige maar zeer verfrissende bier is vanaf woensdag leverbaar, maar nu vast te reserveren zodat je hem zeker niet misloopt.

Bronckhorster's Next Generation achter de Roerstok

Bronckhorster's Next Generation achter de Roerstok Steve Gammage is een ware veteraan in de bierwereld, een brouwer met geweldig oog voor detail en met een talent voor het ontwikkelen van genuanceerde bierrecepten. Hij is echter niet alleen op de brouwerij in Rha! Vanaf vandaag worden met een nieuwe serie bieren de andere helden van Bronckhorster Brewing Company in het zonnetje gezet.

Nieuwe Bronckhorster BA No.20

Nieuwe Bronckhorster BA No.20 De Bronckhorster BA No.20 BBC Four Macallan Whisky BA is een feest voor elke bier- én whiskyliefhebber. De volzoete en kruidige basis van het bier sluiten naadloos aan op de zachte Single Malt en wordt gecomplementeerd door fluweelzachte vanilletoetsen en het lichte alcoholische randje van de whisky.