BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

   

  Beer for Business

  Van Bieren is een B2B bierplatform. We leveren voornamelijk horeca en slijterijen, maar bijvoorbeeld ook kaas-, noten en delicatessenwinkels. Omdat we al vanaf 1 doos of 1 fust leveren, zijn we een geschikte partner voor veel zakelijke klanten. En we houden van snelheid. Als je voor 14.00 uur bestelt, heb je het bier de volgende werkdag in huis. Tenzij het bier net is uitverkocht.

  Brouwers

  We kiezen voor een selectie van hele goede brouwerijen. Genoeg zodat we het hele scala kunnen aanbieden, maar niet teveel omdat we aandacht willen schenken aan deze brouwerijen en kwaliteit willen waarborgen. Zo voeren we het assortiment van Brouwerij de Molen, Moersleutel en Uiltje. Hebben we diverse local hero’s, zoals Kaapse Brouwers uit Rotterdam, Van Moll uit Eindhoven en Bronckhorster Brewing Company uit Rha. We importeren strakke IPA’s van SweetWater uit Atlanta en uit Noorwegen komen de top craft bieren van Nøgne Ø. Experimentele maar zo drinkbare bieren brouwt The Flying Dutchman uit Finland. We bieden onnavolgbare Sours van Nevel uit Nijmegen en uit België van Alvinne. Ook bieden we craft ciders aan, zoals Galipette Cidre uit Frankrijk en Elegast Cider uit Hilversum. En zorgvuldig maar geleidelijk breiden we ons assortiment uit. Inmiddels kun je kiezen uit meer dan 80 brouwerijen uit binnen- en buitenland en sturen we geregeld pre-order mailings uit met bijzondere bieren van nieuwe buitenlandse brouwerijen.

  Van Bieren voor jou

  Jou helpen aan het perfecte assortiment bieren en ciders, daar zijn wij dagelijks mee bezig bij Van Bieren. En dat doen we met een kleine groep gepassioneerde bierliefhebbers. Benieuwd wie jij aan de telefoon krijgt voor een vraag over je bestelling of wie verantwoordelijk is voor het uitgebreide assortiment? Hieronder stellen we graag ons kernteam aan je voor. Omdat we constant in beweging zijn, komen er ook regelmatig nieuwe mensen bij. We zullen deze sectie dus regelmatig updaten.

  Mijn naam is Joost-Jan Kinds en het werken bij Van Bieren is zo leuk omdat ik de hele dag met het mooiste product ter wereld bezig ben. Feitelijk bevind je je de hele dag in een snoepwinkel voor grote mensen. De mensen in de branche houden allemaal van bier en van een feestje en zijn daardoor enorm leuke partners om mee te werken. Never a dull moment! Wat doe ik bij Van Bieren? Naast het tellen van de enorme hoeveelheid bier en de bijbehorende financiën, houd ik me ook vaak bezig met het doorontwikkelen en uitdenken van nieuwe initiatieven. Mijn favoriete bier? De Moersleutel 12" Hacksaw! 

  Ik ben Henriette van Looveren, woon in het mooie Utrecht op 10 minuten fietsen van kantoor. Vanaf het begin van Van Bieren ben ik er al bij en zorg ik ervoor dat alles op ’rolletjes’ loopt. De afwisseling en continue nieuwe dingen ontplooien zorgen ervoor dat ik iedere dag met veel enthousiasme aan het werk ben. Ik vind het leuk om zo af en toe uitjes te organiseren. De vele borrels en uitjes zorgen ervoor dat er een leuke informele, vriendschappelijke sfeer is op het werk. Mijn favoriete bier? Een lekkere Session IPA van The White Hag!

  Ik ben Annick de Jong, 26 jaar oud en woon in Utrecht. Werk sinds mei 2021 bij Van Bieren. Bij Van Bieren zorg ik ervoor dat alle klanten blij zijn en dat alle orders goed het hele proces doorlopen. De operatie binnen Van Bieren vind ik leuk omdat het heel erg afwisselend is, het is nooit hetzelfde. Daarbij is het altijd gezellig met alle collega’s en doen we regelmatig leuke dingen samen. Mijn favoriete bier? De Arctic Summer van Brussels Beer Project!

  Mijn naam is Stan Boerefijn, 20 jaar oud. Sinds afgelopen december ben ik parttime werkzaam op de administratie bij Van Bieren. Dit doe ik naast mijn studie die ik volg aan de Hogeschool Utrecht. Wat voor mij het werken bij Van Bieren zo leuk maakt is het team waarmee we werken op kantoor. Doordat we in een vrij klein team werken is iedereen goed op elkaar ingespeeld en weet je precies wat je aan je collega's hebt. Ook is er na werktijd altijd nog tijd voor een biertje tijdens de borrel. Mijn favoriete bier? Baby Lone van Brussels Beer Project!

  Ik ben Jeroen Welten en werk al lang in de biermarkt. Je komt meestal mensen tegen die van gezelligheid houden, dus je gaat je niet snel vervelen. Vanaf het begin van Van Bieren houd ik me bezig met verkoop en marketing en ben ik veel in contact met de brouwerijen. Van Bieren is een kleine club met gezellige collega’s. Samen knallen en samen proosten op successen is wat we het liefst doen. Mijn favoriete bier? Ik vind veel bieren erg lekker, maar SweetWater 420 Extra Pale Ale staat bijna altijd in mijn koelkast. 

  Ik ben Chris Schrijver, 25 jaar oud. Al ruim 4 jaar werk ik bij Van Bieren in verschillende rollen. Voornamelijk houd ik me bezig met nieuwe dingen ontwikkelen en contacten onderhouden met lokale brouwerijen. We werken allemaal erg hard, maar hebben ook veel plezier tijdens en na werk. Mijn favoriete bier? In de koelkast staat standaard een Spaceman van Brewfist koud, om te delen met vrienden!

  Hoi! Ik ben Pien, 23 jaar oud. Ik woon in hartje Utrecht en kan te voet naar kantoor. Sinds het najaar van 2020 werk ik bij Van Bieren en heb ik verschillende taken op me genomen, van financiële administratie tot retail management, en waarschijnlijk zullen daar weer andere onderwerpen bij komen. De open en gezellige sfeer op de vloer met veel dynamiek en variatie maakt het werken plezierig. Mijn favoriete bier? Op dit moment is Puça Berry van The White Hag mijn favoriete biertje. 

  Mijn naam is Robbin Westerhof en ik woon in Wijk bij Duurstede. In oktober ben ik al 5 jaar verantwoordelijk voor de sales bij Van Bieren. De hele week rijd ik door het land om onze vaste, maar ook nieuwe klanten te bezoeken. Het enthousiasme van onze klanten geeft me altijd veel energie. Het leuke bij Van Bieren is de leuke sfeer en de zeer gezellige borrels en uitjes! Mijn favoriete bier? De Barrel Aged nummer 36 van Bronckhorster.

   

   

  Als je vragen of ideeën hebt, horen we heel graag van je.

  Proost, op het bier!

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »