BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Moersleutel Membership: altijd alle Moersleutel specials & gratis merchandise!

  Moersleutel van bieren header

   

  Over Moersleutel

  Wie kent Moersleutel inmiddels niet? De brouwerij uit Alkmaar timmert (of engineert) lekker aan de weg en is inmiddels welbekend in het Craft Bier landschap. De cijfers liegen er niet om: met een gemiddelde Untappd-rating van 4.0 voor bijna al hun releases kun je zeggen dat de brouwerij het goed doet bij het publiek.

  Altijd kwaliteit kunnen schenken

  Een van de belangrijkste pijlers van Moersleutel is dan ook consistentie van kwaliteit. Bij elk bier van Moersleutel moet de drinker positief niet-verrast worden. Want de kwaliteit is altijd goed. Dit is dan ook terug te zien in hun Core bieren zoals de Crank the Juice en Motor Oil. Beide bieren hebben een hoog aantal Untappd check-ins én scoren hoog. Ideale bieren voor vast op de tap of herhaalaankoop zouden wij zeggen!

  Van Bieren Moersleutel Membership

  Wil jij meerijden op de succestrein van Moersleutel? En jouw klanten altijd de nieuwste Moersleutel Special kunnen aanbieden? Meld je dan nu aan voor het Moersleutel Membership! Elke maand ontvang je alle nieuwe bieren van Moersleutel op blik en/of fust en krijg je gratis merchandise & POSM bij jouw eerste levering. Tevens maak je kans op een Moersleutel koelkast en/of een Moersleutel hosted Tap Take-over of proeverij.

  Maak je keuzes uit een van de 2 opties en mail ons jouw voorkeur!

      

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   Direct aanvragen 

  Zet in jouw mail de voorkeur voor Medium of Large Moersleutel membership.

  Vaste Moersleutel tap?

  Dat kan! Tap jij veel Moersleutel bier weg dan kun je een vaste tapkraan overwegen. Moersleutel stelt hiervoor bruikleen taplensen en taphandels ter beschikking. En daarbij kunnen wij ook Moersleutel glaswerk leveren zodat je hun bier altijd in het juiste glas kunt schenken. Zie hoe gaaf de taphandel eruit ziet:

   

  Praktische info

  Wij leveren 1 keer per maand de Moersleutel specials uit, gemiddeld kun je uitgaan van 3 bieren per maand. Mocht je nog vragen hebben over het Moersleutel Membership, mail ons of bel naar 030 - 633 29 29.

  Untappd: 4.13

  Untappd: 4.14

  Untappd: 4.16

   

   

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »