BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 16 Februari 2021

    Brouwerij de Molen brengt nieuwe specials uit!

    Het is even stil geweest vanuit de brouwerij in Bodegraven, maar nu ze alweer hun plek hebben verdedigd in de Ratebeer Top 100 Brouwerijen ter wereld is het toch de hoogste tijd om weer wat mooie specials van Brouwerij de Molen de wereld in te helpen. Voor het eerste kwartaal van 2021 brengen ze 5 heerlijke specials uit, waarvan er 2 per direct te bestellen zijn!

     

    Met deze nieuwe bieren introduceren we meteen de nieuwe huisstijl van de brouwerij, deze zal op alle specials de vorm aannemen van een zwart label waarop de naam van het bier beter in het oog springt.

     

    Wil je de bieren die niet direct beschikbaar zijn reserveren? Reageer dan op deze mail, dan worden de bieren allemaal zo snel mogelijk geleverd.

    Image

    Brouwerij de Molen - Bommen & Granaten Buffalo Trace BA

    Barrel Aged Barley Wine

    13.4% alc.

     

    De Bommen & Granaten uit houten vaten is met recht een echt bierfenomeen, een statement wat deze nieuwe variant uit Buffalo Trace vaten nog maar eens extra bevestigt. Je proeft tussen de bitterzoete en verwarmende smaken van het basisbier door een prachtige invloed van het hout en de straffe tonen van bourbon.

     

    Fles (24x33cl)

    Vanaf volgende week leverbaar

    Image

    Brouwerij de Molen - Horten & Stoten

    Spiced Imperial Stout

    9.7% alc.

     

    Een Imperial Stout met een supervolle body, maar dan met extra kruidige dimensies van een interessante mix van lekkere kruiden: steranijs, gember, kruidnagel, szechuanpeper en niets minder dan ketjap manis! Proeven is meemaken.

     

    Fles (24x33cl)

    Vanaf volgende week leverbaar

    Image

    Brouwerij de Molen - Gouds & Gevaarlijk

    Stroopwafel Barley Wine

    11.0% alc.

     

    Deze heerlijke Barley Wine is verrijkt met een oerhollandse klassieker, lekkere stroopwafels! Hierdoor combineren de fruitige en zoete tonen van de Barley Wine met de biscuit- en karameltonen van het koekje.

     

    Fles (24x33cl)

    Vanaf medio maart bestelbaar

    Image

    Brouwerij de Molen - Zeker & Vast Gin BA

    Barrel Aged Barley Wine

    11.3% alc.

     

    Door de bijzondere keuze voor Gin barrels is deze Barley Wine niet alleen stevig maar ook erg fris. De smaak neigt naar lychee, dadels, rozijnen en vijgen en de afdronk is bijzonder complex door de invloed van de gin.

     

    Fles (24x33cl)

    Vanaf medio maart bestelbaar

    Image

    Brouwerij de Molen - Hoog & Droog

    Triple Dryhopped Westcoast IPA

    6.5% alc.

     

    Een absolute knaller van een IPA met niet 1, niet 2 maar 3 dryhops met Huell Melon hop. De smaak die hier uitkomt zal niemand verbazen, dat is namelijk de volle en zachte fruitsmaak van meloen.

     

    Fles (24x33cl)

    Vanaf medio april bestelbaar

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »