BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 8 Januari 2021

    Twee Nieuwe Knallers van Bronckhorster

    Allereerst wensen we je de beste wensen voor het nieuwe jaar! We hopen allemaal dat het een jaar van mogelijkheden in plaats van drempels wordt met veel mooie nieuwe bieren en een succesvolle herstart voor de horeca.

     

    Naast de Dry January waar velen zich momenteel in bevinden valt er ook voor de liefhebbers met minder strenge voornemens wat lekkers te halen deze week! Bronckhorster begint het jaar goed met twee gloednieuwe Barrel Aged bieren in hun inmiddels wel bekende serie. No. 27 is een nieuwe versie van de Midnightporter gerijpt op Heaven Hill vaten en de No. 28 is een unieke blend van 3 verschillende vaten, namelijk Heaven Hill, Macallan en Caol Ila. 

    Zoals bekend zijn deze batches weer zeer beperkt, dus op=op! Vanwege de lage beschikbaarheid is de bestelhoeveelheid beperkt tot 3 dozen per soort per klant.

    Image

    Bronckhorster - BA No. 27 Midnightporter Heaven Hill

    Barrel Aged Imperial Stout

    12.5% alc.

     

    Een mooie volle Imperial Stout, gerijpt op Heaven Hill (Bourbon vaten) me tonen van kokos, mokka en koffie.

     

    Fles (12x33cl)

    Image

    Bronckhorster - BA No. 28 Curiosité Heaven Hill/Macallan/Caol Ila

    Barrel Aged Blend

    12.5% alc.

     

    Toffee, rood fruit, koffie, chocolade, rokerigheid en pepers, deze superblend van verschillende whiskyvaten met ontzettend verschillende smaken is een waar feest voor de smaakpapillen.

     

    Fles (12x33cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »