BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 1 September 2020

    Rye(s) Into Paradise & Terra Incognita

    De zomer is langzaam tot een einde aan het komen en dat mag het nieuwe bier ook best uitstralen. Bronckhorster Brewing Company komt deze week met 2 heerlijke specials, ideaal voor het afkoelende seizoen met hier en daar wat stormachtig weer.

     

    De Rye(s) Into Paradise is de lichtere van de twee, maar door het gebruik van rogge heeft het bier een stevige body en lekkere kruidige smaken gekregen. Gebruik van citroen geeft er toch ook een fris randje aan. Voor optimale versheid is dit bier in blik verpakt!

     

    Daarnaast komt Bronckhorster met een oude bekende terug, namelijk de Terra Incognita. Deze Barley Wine is al jaren niet meer als normale variant op de markt gebracht, terwijl het een heerlijk karaktervol bier is met bijzondere kruiden en smaken.

    Image

    Bronckhorster - Rye(s) Into Paradise

    Rye IPA

    6.0% alc.

     

    Een romige en fruitige IPA. Heerlijk verfrissend en een perfect bier voor de zomermaanden, maar door de kruidige smaak van de rogge net zo geschikt voor herfstig weer.

     

    Blik (24x33cl)

    Image

    Bronckhorster - Terra Incognita

    Barley Wine

    11.0% alc.

     

    Een klassieker uit de Bronckhorster brouwketels keert terug, deze Barley Wine is vernoemd naar de Terra Incognita, het onontdekte terrein uit de oude zeevaart. Toen de Terra Incognita eenmaal in kaart werd gebracht werden daar prachtige kruiden ontdekt waarvan je er vele terugproeft in dit interessante brouwsel.

     

    Fles (12x37,5cl)

    (Eind van de week leverbaar)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »