BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 11 Augustus 2021

    Nieuwe Specials van Brouwerij de Molen

    De Nederlandse bierliefhebbers kunnen weer naar hartelust genieten deze week, want de craftbeer veteranen van Brouwerij de Molen brengen weer een prachtige selectie met nieuwe specials uit. Een citrusbommetje van een Session IPA, de meest subtiele Smoked Lager die je ooit geproefd hebt en 2 heerlijke vatgerijpte oplages van klassieke Molen-brouwsels. Mis ze niet!

     

    De beschikbaarheid van onderstaande bieren verschilt enigzins per special, maar de eerste 2 worden deze week al bij ons geleverd. De rest kan je gerust vooruit bestellen, dan weet je zeker dat je die niet misloopt. 

    Brouwerij de Molen - Bommen & Granaten Hennessy BA

    Barrel Aged Barley Wine
    13.6% alc.

     

    De Bommen & Granaten heeft in de ruim 12 jaar dat het bier bestaat al menig houten vat mogen ontmoeten, met vele bijzondere smaakcombinaties als gevolg. Deze variant uit vaten van Hennessy Cognac is in het bijzonder rijk aan smaken van donker fruit, rozijnen en prachtige tonen van eikenhout.

     

    Fles (24x33cl)

    Deze week beschikbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brouwerij de Molen - Limoen & Citroen

    Session IPA
    4.5% alc.

     

    Dit heerlijke frisse zomerbier is op en top citrus: door gebruik van Citra en Lemondrop in de dryhop, gecombineerd met zeste van zowel limoen als citroen. Zo krijg je van zowel de hop als de vruchten een lekker fruitig en bitter smaakprofiel.

     

    Fles (24x33cl)

    Deze week beschikbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brouwerij de Molen - Hel & Verdoemenis Bourbon & Kokos BA

    Barrel Aged Imperial Stout
    10.9% alc.

     

    De Hel & Verdoemenis gerijpt in een Bourbonvat is natuurlijk al een feestje op zich. Voeg daaraan een gulle dosis geroosterde kokoschips toe en het smaakfestijn is compleet. Kokos, cacao, koffie, eiken en veel vanille, zet deze maar vast klaar voor de herfst.

     

    Fles (24x33cl)

    Vanaf week 39 beschikbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brouwerij de Molen - Gloed & Glunder

    Smoked Lager
    5.4% alc.

     

    De Lager, een van de meest pure biersoorten en een van de moeilijkste om perfect te brouwen. In Duitsland is het brouwen van een Lager al lang tot kunst verheven, maar Brouwerij de Molen doet met deze special ook een duit in het zakje. Gebrouwen met een subtiele hoeveelheid houtgerookte mout is dit bier tegelijkertijd licht en verwarmend van smaak.

     

    Fles (24x33cl)

    Vanaf week 39 beschikbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »