BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 28 Januari 2020

    Nieuwe Bronckhorster BA No.20

    De BBC Four is de jongste uit Bronckhorsters 'Belgische Vierluik' van Blond, Dubbel, Tripel en Quadrupel. Een zwaar, zoet en kruidig bier wat inspiratie vindt in oude Belgische stijlvoorbeelden. Een vatgerijpte versie kon niet lang op zich laten wachten, behalve natuurlijk dat daar de nodige maanden overheen gaan. 9 maanden in een vat van Speyside's meest begeerde whiskystokers had het bier nodig, maar deze week is het dan eindelijk zover.

     

    De Bronckhorster BA No.20 BBC Four Macallan Whisky BA is een feest voor elke bier- én whiskyliefhebber. De volzoete en kruidige basis van het bier sluiten naadloos aan op de zachte Single Malt en wordt gecomplementeerd door fluweelzachte vanilletoetsen en het lichte alcoholische randje van de whisky. Van dit bier krijg je het heerlijk warm tijdens het gure winterweer.

     

    Dit bier is direct maar gelimiteerd beschikbaar! Wil je dus zeker zijn van een doosje, bestel dan direct via onderstaande bestelknop. 

    Bronckhorster - BA No.20 BBC Four Macallan Whisky BA

    Barrel aged
    12.5% alc. | IBU 46

     

    Voor de Barrel Aged Serie no.20 is als basisbier een Quadrupel, de BBC Four, gebruikt. Dit bier is 9 maanden gerijpt op Macallan (Whisky) vaten. Het eindresultaat is een bier van 12,5% waarin de smaken van de kruidige Quadrupel en de heerlijke zachte Whisky een perfect huwelijk zijn!

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »