BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 18 December 2020

    Nieuwe Brain Gammage en Next Generation 3

    Naast een verse nieuwe batch Groene Buizerd krijgen we vrijdag ook 2 gloednieuwe specials van de Bronckhorster brouwerij binnen! Precies op tijd om nog nét voor Kerst de schappen op te fleuren. We hebben enerzijds een nieuwe versie van de Brain Gammage Imperial IPA, ditmaal in een lekker groot paars blik. Daarnaast wordt de Next Generation Serie voortgezet en is niemand minder dan Raymon Gammage zelf aan de beurt om zijn favoriete bierstijl in het zonnetje te zetten. Het is een stevige Baltic Porter geworden, een mooie donkere bierstijl die door gebruik van ondergist een zeer zachte en doordrinkbare body behoudt.

    Image

    Bronckhorster - Next Generation 3

    Baltic Porter

    8.5% alc.

     

    Een mooie fruitige variant van Raymon's favoriete bierstijl, de Baltic Porter. Een verrassend ondergistend bier, met een volle body en de fruitigheid van toegevoegde bosbessen.

     

    Fles (24x33cl)

    Image

    Bronckhorster - Brain Gammage

    Double IPA

    8.0% alc.

     

    Een frisse en fruitige Double IPA met tonen van Mandarijn, meloen en passievrucht.

     

    Blik (24x44cl)

    Alternatieve tekst

    Nadat de eerste batch in een mum van tijd was uitverkocht krijgen we vrijdag een nieuwe lading binnen van dit bijzondere groene bier. Backorders worden dus na het weekend uitgeleverd, en hij is gewoon bestelbaar voor de Kerst. Als deze batch op is laat de volgende op zich wachten tot eind januari, dus wees er op tijd bij!

     

    De Groene Buizerd is een bier waarvoor gebruik is gemaakt van de hennepplant, een ingrediënt wat tot de nodige vragen kan leiden. De hoeveelheid werkzame stof in de gebruikte onderdelen van de plant, de zaden en stelen, is dusdanig laag dat er geen sprake is van cannabisinvloed. Het is dus géén geestverruimend middel.

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »