BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 28 April 2021

    Nieuwe BBP Specials

    Brussels Beer Project is zoals de liefhebber weet van alle markten thuis, zo blijkt in ieder geval weer uit de drie heerlijke Specials die we volgende week binnenkrijgen. Hun nieuwste Pop-Up, dat is de maandelijkse serie met waanzinnige specials, is de Blitz Fix. Deze Triple IPA trakteert je op een stevige hopsmaak door dryhop met 5 verschillende hopsoorten. Daarnaast is de body heerlijk zacht, dus je kan er even lekker voor gaan zitten. Uiteraard in een mooi groot blik, dat hoort er nou eenmaal bij tegenwoordig.

     

    Naast deze Triple IPA krijgen we ook 2 geweldige collabs binnen met grote namen in de bierwereld. Met Northern Monk maakten ze een DDH Witbier met Sabro hop en een infusion van limoen. Met Jackie O's werd een heuse Imperial Double-mash Honey & Walnut Stout gemaakt. Een hele mond vol, net als dit intense bier van 12,1%. Bestel ze snel want OP=OP!

    Brussels Beer Project - Blitz Fix

    Triple IPA
    9,9% alc.

     

    Het nieuwste bier uit de Pop-Up serie van Brussels Beer Project. Triple IPA met vijf verschillende hopsoorten voor een explosieve en zijdezachte smaakbeleving. 

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brussels Beer Project - Three Sins

    DDH Witbier

    5,8% alc.

     

    DDH Sabro & Lime Witbier, een vette collaboration met Northern Monk. Deze ontzettend verfrissende knaller is het perfecte gezelschap voor in de lentezon.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brussels Beer Project - Hive Mind

    Imperial Stout

    12,1% alc.

     

    Collaboration met Jackie O's uit de USA, een Imperial Double-mash Honey & Walnut Stout. Zeer intens van smaak met geroosterde tonen, het aardse van de walnoot en een natuurlijk zoetje van de honing.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »