BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Woensdag 12 Augustus 2020

  Nieuw: Dutch Bargain

  Het houdt niet op met mooie nieuwe brouwerijen, deze keer is de Zeeuwse brouwerij Dutch Bargain aan de beurt! Geboren in 2011 door de liefde voor bier van drie eigenzinnige geesten, en inmiddels uitgegroeid tot een groot team met nog meer liefhebbers en specialisten. Gebrouwen in het pitoresque Groede, een dorp wat als geen ander de Zeeuwse atmosfeer heeft. Gelegen aan zee, stevig omdijkt en al met al een rustige en bourgondische gemoedstoestand.

   

  Dutch Bargain versterkt het assortiment van Van Bieren met hun ijzersterke core range plus een mooie cadeauverpakking. Hun nieuwste telg in het assortiment, de India Pale Ale, is daarbij direct van de partij! De bieren zijn van topkwaliteit en rijkelijk gedecoreerd met prachtige sleeves om de fles, want het oog wil ook wat natuurlijk. Het experiment wordt niet geschuwd, maar de doordrinkbaarheid heeft altijd prioriteit.

   

  Deze bieren komen vandaag bij ons binnen en kunnen dus nog vóór het weekend bij jou in de zaak staan!

  Image

  Dutch Bargain - Imperial Zeeuws Blond

  Zwaar Blond
  7.2% alc.

   

  De Imperial Zeeuws Blond is een ode aan de fruitige Zeeuwse blonde meisjes. Fris als je eerste vakantieliefde, bitter zoals die hartstocht vaak eindigt. Met een alcoholpercentage van 7.2% zo toegankelijk dat er altijd een nieuwe komt. Net als in de liefde.

   

  Fles (24x33cl)

  Image

  Dutch Bargain - SeaWise

  Hefeweizen

  4.3% alc.

   

  SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. Met, jawel, zeekraal, zodat je onze Zeeuwse duinwind proeft. Met citrus van verveine en 4.3% alcohol onmetelijk verfrissend en dorstlessend.

   

   

  Fles (24x33cl)

  Image

  Dutch Bargain - Tripel

  Tripel

  8.5% alc.

   

  Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain uitvoering. We hebben aan onze Tripel Amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8.5 is hij luchtig en toegankelijk.

   

  Fles (24x33cl)

  Image
  Image

  Dutch Bargain - Imperial Pale Ale 

  Imperial Pale Ale

  10.0% alc.

   

  Deze Imperial Pale Ale is prachtig koperkleurig, met een vleugje lichtrood. Het stevige bitter van de hop en de karamel blijven lang dansen op de smaakpapillen. Een avontuur in elke slok. Met een fiere melkachtige, maar fijne schuimkraag. Een gastvrije knaller van 10% alcohol.

   

  Fles (24x33cl)

  Image

  Dutch Bargain - Imperial Russian Stout

  Imperial Stout

  11.5% alc.

   

  De Imperial Russian Stout is zwart als een nacht in Moskou. Hervormend als Gorbatsjovs perestrojka, want vanwege de complexe moutstort sterk bevriend met de English Stout. Met een kleurige schuimrand en toetsen van mokka, cacao en een dikke espresso met room. Een opduvel van 11.5% alcohol.
  Een Rus als kameraad van een Engelsman. Het kan dus wel.
   

  Fles (24x33cl)

  Image

  Dutch Bargain - India Pale Ale

  India Pale Ale

  5.3% alc.

   

  De India Pale Ale is net als Dutch Bargain onlosmakelijk verbonden met de zee, en deze variant is net als de zee verkwikkend en verfrissend. Met een juicy fruitigheid en een aangename bitterheid kan je er hier gerust een paar van op.

   

  Fles (24x33cl)

  Image

  Dutch Bargain - Beerbox

  Geschenkverpakking

   

  Mooie geschenkverpakking met 4 classics uit de Dutch Bargain brouwerij. Verschillende smaken dus voor iedere liefhebber wat wils.
   

  Cadeau (6x4x33cl)

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »