BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 2 April 2021

    Nieuw bij Van Bieren: Uiltje Craft Beer!

    We vroegen jullie vorige week om brouwerijen aan te dragen die Van Bieren zouden verrijken. Veel dank voor jullie reacties! En hoppa, we voegen er direct eentje toe: Uiltje Craft Beer. Deze brouwerij behoeft waarschijnlijk geen uitleg, maar omdat we het zo'n fijne aanvulling vinden, doen we het toch even...

    Uiltje uit Haarlem is gestart in 2012 en brouwt hele strakke, voornamelijk 'hoppy' bieren. Na vele prijzen, en als kers op de taart een plek in de Rate Beer Top 100, mogen we Uiltje scharen onder de beste brouwerijen van Nederland. Hieronder vind je een selectie Uiltje bieren die je per direct kunt bestellen, waaronder de allernieuwste uit de Fresh & Fast serie, de Triple IPA Mr. Green. Op www.vanbieren.nl vind je alle Uiltje bieren die we gisteren vers ontvangen hebben.

    NIEUW - Mr. Green

    Triple IPA
    11% alc. | IBU 70

     

    Het nieuwe Fresh & Fast bier, een fruitige en volle Triple IPA. Gebrouwen met de hopsoorten Citra, Amarillo en Patho & Talus. Een uitgesproken smaak en een must-drink voor de doorgewinterde IPA-drinker.

     

    Blik (12x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Superb-Owl

    Alcoholvrije IPA
    0,2% alc. | IBU 30

     

    Een topper onder de alcoholvrije IPA's. Veel smaak door gebruik van maar liefst 6 hopsoorten; Columbus, Mosaic, Chinook, Citra, Amarillo en Nelson Sauvin. De punch van een Bird of Prey, maar waar je nooit wankel van wordt.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Trackdown

    Juicy Pale Ale
    5,2% alc. | IBU 14

     

    Fruitig en easy-drinking. Deze Pale Ale drink je het best lekker koud en in de zon. Een fris bier met een medium bittere afdronk.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Big Fat 5

    Double IPA
    8% alc. | IBU 75

     

    Een West Coast style Double IPA gebrouwen met 5 hopsoorten. In 2014 voor het eerst gebrouwen samen met Morebeer Brewing uit Amsterdam. Sindsdien geliefd door veel IPA-drinkers.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »