BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 24 Februari 2021

    Lekker nieuws op blik van SweetWater Brewing Company

    Onze vrienden in Atlanta hebben absoluut niet stilgezeten de afgelopen maanden, een mooie kans voor ons om een paar leuke nieuwe artikelen en een oude bekende aan jullie te introduceren. We hebben vanaf begin maart twee gloednieuwe IPA's op blik verkrijgbaar en een verse voorraad van de publieksfavoriet Blue, een American Wheat Ale met bosbessen. Check de nieuwe artikelen hieronder en bereid je voor op het lekkere aankomende lenteweer met deze verfrissende nieuwe bieren.

     

    Om dadelijk met een positief gevoel de lente in te gaan houden we de hele aankomende week een 3+1 actie op het gehele SweetWater assortiment! Doe ze alle vier in je winkelmandje en het vierde artikel wordt bij de check-out vanzelf gratis.

    Image

    SweetWater - H.A.Z.Y. IPA

    Hazy IPA

    6.2% alc.

     

    Een straight-up juice bom met een dikke dubbele dryhop van Mosaic, Citra, El Dorado en Azacca voor een veelzijdig en fruitig smaakprofiel.

     

    Blik (24x35,5cl)

    Image

    SweetWater - High Light

    Lo-Cal IPA

    4.0% alc.

     

    Een heerlijke bittere IPA met een lage hoeveelheid alcohol, koolhydraten en caloriën, zo kan je hier lekker verantwoordelijk van genieten! Bevat 100 caloriën en 5g koolhydraten per blik.

     

    Blik (15x35,5cl)

    Image

    SweetWater - Blue

    Blueberry Wheat Ale

    4.6% alc.

     

    Licht, fruitig en een subtiel zoetje. Met bosbessen vergist voor een prachtig samenspel tussen zuur en zoet in een lichtbitter witbierjasje.

     

    Fles (24x35,5cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »