BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 26 Augustus 2020

    Kaapse Swaapse

    Het was de allereerste keer voor SweetWater Brewing Company, een collaboration met een niet-Amerikaanse brouwerij. De klik tussen James "Nick" Nock van SweetWater en Étienne Vermeulen van Kaapse Brouwers was echter overtuigend genoeg om deze veteraan uit de Amerikaanse craftbierwereld toch zover te krijgen.

     

    De Kaapse Swaapse is het beste van twee werelden, het is namelijk een perfect huwelijk tussen de Amerikaanse New England IPA en de inmiddels zeer populaire Belgian IPA, een stijl die mild in zijn bitterheid is en lekker clean van dronk. Deze heerlijke collab is net vers afgevuld en staat te popelen om de Nederlandse bierliefhebbers van hun dorst te verlossen. De Swaapse is direct beschikbaar op blik en 20L Keykeg en donderdag 27 augustus is er een gepaste feestelijke release in het proeflokaal van Kaapse Brouwers.

    Image

    Kaapse Brouwers & SweetWater Brewing Company - Kaapse Swaapse

    Hazy Belgian IPA

    7.0% alc.

     

    Een tropische verrassing met een Belgische basis, deze Hazy Belgian IPA is een collab tussen Kaapse Brouwers en SweetWater Brewing Company uit de USA! Ondanks de 7.0% drinkt deze fruitige dorstlesser makkelijk weg en voor je het weet drink je er nog een.

     

    Blik (24x33cl)

    Fust (20L)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »