BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 5 Juni 2020

    Imperial Lager en Angstwekkend Verfrissende IPA's

    Deze keer was Daan aan de beurt, de pils connaisseur van Bronckhorster Brewing Company. Daan van der Kolk is een van de brouwers van de Achterhoekse brouwerij, en hij twijfelde geen seconde over welke stijl hij graag wilde maken om zijn stempel op te drukken: een Imperial Pilsener. Dit stevige maar zeer verfrissende bier is vanaf woensdag leverbaar, maar nu vast te reserveren zodat je hem zeker niet misloopt.

     

    Daarnaast hebben we niet 1, niet 2 maar 4 superverse IPA's van Laugar Brewery uit Baskenland die deze maand nog geleverd kunnen worden. De Zombie Beers zijn alle vier op 1 juni afgevuld en worden maandag in de vrachtwagen naar Nederland gezet. Wil je zeker zijn van deze supervette specials in grote opvallende blikken, bestel ze dan ook vast vooruit. Er is van elke soort maar beperkte voorraad beschikbaar dus wacht niet te lang!

    Bronckhorster - Next Generation No.2

    Imperial Pilsener
    8.0% alc.

     

    Deze Next Gen no.2 is de tweede telg uit deze innoverende serie en is gebrouwen door onze brouwer Daan. "Daan's Choice" is een goudgele, hoppige en verfrissende Imperial Pilsner. Deze combinatie van mout en gist maakt dit bier een perfect uitgebalanceerd en makkelijk drinkbaar bier met een medium bittere smaak.

     

    "Als échte pilsliefhebber die werkt in een speciaalbier brouwerij kon ik niet anders dan voor een buitengewoon pils kiezen. Deze biersoort wordt door veel bierliefhebbers onterecht gemeden".

    Daan van der Kolk - Brouwer

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Laugar - Zombie Series

    Image

    Vier superverse IPA's van Laugar Brewery, een fenomeen in de Zuid Europese bierregio! Alle bieren zijn op 1 juni afgevuld en hebben een tht van 6-2021, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat ze dit zeker niet gaan redden. De eerste ratings voor deze bieren komen momenteel op Untappd voorbij, en die zijn nog niet onder de 4.0 gekomen.

     

    Je kan een combi-pack van deze serie voor een speciale actieprijs bestellen! Hierbij ontvang je 1 tray per soort, deze aanbieding is niet van toepassing op andere combinaties.

     

    4x tray blik (24x44cl)

    Laugar - Somnambulist

    DDH Hazy IPA
    6.1% alc.

     

    Een Slaapwandelaar, maar dan eentje uit de eeuwige slaap. Deze Somnambulist uit de Zombie Series is vet en hazy, gebrouwen naar New England voorbeeld. Deze knaller van een IPA mag je niet missen deze zomer!

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Laugar - Ghoul

    Modern West Coast IPA
    6.0% alc.

     

    De aanblik van deze Ghoul doet je haren recht overeind staan. Niet omdat hij eng is, maar omdat hij er o zo smakelijk uitziet! Deze superstrakke IPA is gebrouwen naar West Coast voorbeeld, dus niet troebel en intens bitter van smaak. Bedenk daar de aroma's van grapefruit en steenvruchten bij en je hebt een blik vol plezier.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Laugar - Draugar

    DDH Session IPA
    4.3% alc.

     

    Draugar zijn de levende doden uit de Noorse mythologie, die rusten op de schatten die zijn bij leven verzameld hebben. Wij raden ten zeerste aan deze Draugar niet mee het graf in te nemen, maar juist zo vers mogelijk te genieten van een super soepele Double Dryhopped Session IPA. Aangenaam drinkbaar en 100% interessant van smaak!

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Laugar - Zombie Star

    DDH Lactose IPA
    6.4% alc.

     

    Video killed the Radio Star, maar dat zal de Zombie Star niet gebeuren! Deze IPA is één en al textuur, want door de toevoeging van lactose wordt de bitterheid en fruitigheid van de hoppen lekker verzacht. Geweldig bier om even uitgebreid van te genieten in de zomerse zon.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »