BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 16 April 2021

    Heerlijke Specials uit het Zuiden

    In het zuiden van Nederland is het voor vele bierliefhebbers natuurlijk heel aantrekkelijk om hun bierheil in België te zoeken. Maar met alle respect voor de Belgische pioniers, in ons kikkerlandje kunnen ze er ook wat van! Deze week hebben we een paar heerlijke specials van brouwerijen in Noord-Brabant en Zeeland in de mailing. Sommigen zijn nét binnen, anderen komen er zeer binnenkort aan, maar versheid is zeker. 

     

    De release data worden per bier vermeld, dus let op als je meerdere specials in één keer bestelt of ze wel geleverd worden wanneer jij dat wenst. Sommige bieren kunnen maandag al bij jou geleverd worden!

    Van Moll - Dreamcatcher

    Hazy IPA
    6.2% alc.

     

    Een goudgele en mistige IPA met de favoriete hopsoorten van Team Van Moll: Sabro en Mosaic. Hierdoor is het bier een feest van aroma's die neigen naar mandarijn, mango, blauwe bessen en papaya.

     

    Blik (24x33cl)

    Vanaf week 17 leverbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Van Moll - Hobo With A Hopgun

    West Coast IPA
    7.2% alc.

     

    Deze release gemist? Hobo With A Hopgun is een overheerlijke West Coast IPA. Met een droge body en een complexe blend van Amerikaanse hops krijgt dit bier een mooie strakke bitterheid.

     

    Blik (24x33cl)

    Direct leverbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Stadsbrouwerij 013 in Tilburg presenteert hun Silk Road serie, geïnspireerd door de verschillende culturen die aan de moderne Zijderoute liggen. Meerdere keren per week arriveert er een goederentrein in Tilburg die 12000 kilometer aflegt met allerlei goederen. Als eerbetoon aan Tilburg, de eeuwenoude spil in deze handelsroute, en alle landen waar treinen op dit traject wekelijks doorheen ploegen zal deze serie bieren vele aspecten van de moderne Silk Road in de schijnwerpers zetten. Daarnaast zijn het ook nog eens fenomenale bieren, dus die mag je absoluut niet missen!

    Stadsbrouwerij 013 - Tttrailblazer

    Oaked Tripel
    8.5% alc.

     

    Een trailblazer is niet alleen een trein, het is ook een innovator. Deze Tripel is zeer innovatief vanwege het gebruik van de rijping met stukken cognacvat in de tank. Hierdoor krijgt de Tripel een unieke toevoeging van vanillesmaak door het eiken en het zachte fruitige van de cognac.

     

    Blik (24x44cl)

    Vanaf week 16 leverbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Stadsbrouwerij 013 - 1724 Miles Ahead

    Russian Imperial Coffee Stout
    10.0% alc.

     

    Van Tilburg naar Ivanovo, Rusland is het 1724 mijl in de trein. Deze stad was een belangrijke spil in de Zijderoute. Deze Russian Imperial Coffee Stout is een eerbetoon aan de geschiedenis van deze iconische stad in de wereldhandel. Aards van smaak door koffie en chocoladetonen, maar ook lekker rood fruit in de afdronk.

     

    Blik (24x44cl)

    Vanaf week 16 leverbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Stadsbrouwerij 013 - You Trippin.!?

    New England Double IPA
    7.6% alc.

     

    Deze dubbeldikke New England IPA bevat een dryhop van over de hele wereld: Wai-iti uit Nieuw Zeeland, Mosaic en Citra uit de VS en de Europese Mandarina Bavaria. Samen raken ze het gehele spectrum wat citrusfruit te bieden heeft.

     

    Blik (24x44cl)

    Vanaf week 16 leverbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brouwerij Kees - Barry Haze

    New England IPA
    5.8% alc.

     

    Een frisse New England IPA met dryhop van Cascade Cryo hop en Motueka uit Nieuw Zeeland.

     

    Blik (24x44cl)

    Vanaf week 16 leverbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brouwerij Kees - Barrel Project 21.05

    Barrel Aged Imperial Stout
    11.0% alc.

     

    Imperial Stout gebrouwen met peated mout voor een volle rooksmaak, vervolgens gerijpt op smokey Laphroaig whiskyvaten voor een extra Schotse dimensie.

     

    Blik (24x33cl)

    Direct leverbaar

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »