Heerlijk vatgerijpt nieuws van Bronckhorster

Heerlijk vatgerijpt nieuws van Bronckhorster

Het is elke keer feest wanneer Steve Gammage een van de vaten op de brouwerij goedkeurt om te bottelen. Als er dan bij toeval 2 bieren rond dezelfde tijd rijp zijn is het feest natuurlijk écht compleet! Deze week kan je vast 2 gloednieuwe toppers vooruit bestellen, zodat die vanaf 24 juni geleverd kunnen worden.

Het is elke keer feest wanneer Steve Gammage een van de vaten op de brouwerij goedkeurt om te bottelen. Als er dan bij toeval 2 bieren rond dezelfde tijd rijp zijn is het feest natuurlijk écht compleet! Deze week kan je alvast 2 gloednieuwe toppers vooruit bestellen, zodat die vanaf 24 juni geleverd kunnen worden.

 

De twee Barrel Aged releases zijn zeer verschillend en vullen elkaar dus goed aan in het bierschap. Samenwerking is de gemene deler, de No. 23 is gemaakt samen met Brouwerij het Anker en de 24 samen met wijnlandgoed Montferland in de Achterhoek. Zoals altijd zijn de voorraden beperkt, dus loop ze zeker niet mis en bestel snel!

Bronckhorster - BA No.23 Angus Triple Gouden Carolus Single Malt

Barrel Aged
10.5% alc.

 

Een bier gebrouwen in samenwerking met Brouwerij het Anker. Dit bier hebben we 7 maanden laten rijpen op Gouden Carolus Single Malt vaten. Een mooie honing gouden kleur met tonen van vanille en kokos.

 

Fles (12x33cl)

 
Ik ben een afbeelding
 
Image

Bronckhorster - BA No.24 Imperial Red Ale Cabernet Cortis

Barrel Aged
10.5% alc.

 

Dit bier is in samenwerking gebrouwen met Wijngoed Montferland. Deze Imperial Red Ale is 4 maanden gerijpt op Cabernet Cortis vaten. Het resultaat is een mooi vol bier met tonen van karamel, rood fruit en in de afdronk een zachte en ronde hopsmaak.

 

Fles (12x33cl)

 
Ik ben een afbeelding
 

Wil je voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste bieren en leuke acties, volg ons dan op Facebook en Instagram