BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Vrijdag 18 December 2020

  Bronckhorster & De Feestfabriek present: De Groene Buizerd!

  Na een kleine sneak-preview enkele maanden geleden is de Groene Buizerd eindelijk écht klaar om te landen! De Groene Buizerd is een uniek Hennepbier geboren in een Achterhoekse samenwerking tussen Bronckhorster Brewing Company en De Feestfabriek Alles Komt Goed BV (o.a. bekend van Nozem Oil en De Zwarte Cross).

   

  De groene kleur van deze gangmaker is geen toeval, hij is namelijk gebrouwen met de zaden en stelen van de hennepplant. Daarnaast heeft het bier een aangenaam licht mout- en hopprofiel afgemaakt door een mild smakende ondergist waardoor de doordrinkbaarheid gegarandeerd wordt. Dat komt overigens goed uit, want de Groene Buizerd wordt in prachtige flessen van 75cl aangeboden, perfect om te delen dus!

  Image

  De Groene Buizerd

  Achterhoeks Junglebier

  5.0% alc.

   

  Een heerlijk fris Hennepbier met ondergisting. De Groene Buizerd is een samenwerking tussen de Feestfabriek en Bronckhorster Brewing Company. Na een introductie afgelopen zomer is het recept geoptimaliseerd zodat de Groene Buizerd nu helemaal klaar is voor iedere liefhebber. Niet geestverruimend, wel geestverrijkend!

   

  Fles (6x75cl)

  Alternatieve tekst

  De Groene Buizerd is een bier waarvoor gebruik is gemaakt van de hennepplant, een ingrediënt wat tot de nodige vragen kan leiden. De hoeveelheid werkzame stof in de gebruikte onderdelen van de plant, de zaden en stelen, is dusdanig laag dat er geen sprake is van cannabisinvloed. Het is dus géén geestverruimend middel.

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »