BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Woensdag 26 Mei 2021

  Groene Buizerd op fust

  Is de Groene Buizerd al in jouw zaak naar binnen gevlogen? Deze genadeloze groene dorstlesser kan absoluut niet ontbreken in de beste cafés en barren, dus zijn we zeer verheugd om te kunnen melden dat hij vanaf nu ook op fust te krijgen is. Waar moet ik dat dan in tappen hoor ik je vragen. In zo'n bijpassend Groene Buizerd glas natuurlijk! Om de Groene Buizerd een vliegende start te geven in jouw zaak krijg je bij bestelling van 2 fusten een gratis pakket met glazen, vilten, een tapruiter en tafelkaarten. Dan kan niemand meer met goed fatsoen zo'n heerlijke groene dorstlesser afwijzen.

   

  Vind je een fust toch teveel gedoe? We hebben ook pakketten voor de bestellers van de kleine en grote flessen. Hier zit geen tapruiter in, die heb je toch niet nodig. Wel krijg je glazen, vilt en een paar tafelkaarten. Dit pakket is ook gratis, mits je 2 dozen grote of kleine fles bestelt en ons even een berichtje stuurt dat je hiervan gebruik wil maken.

  Bronckhorster - Groene Buizerd

  Vanaf nu vliegt de Groene Buizerd op volle snelheid door de betere tapkranen van Nederland! Bestel hem los per fust, of bestel er 2 en krijg er een gratis pakket met glazen, vilt, tafelkaarten en een tapruiter bij!

  Fust (20L)

  Combi-pakket 2x20L + POS

  Ik ben een afbeelding
   

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »