Bronckhorster's Next Generation achter de Roerstok

Bronckhorster's Next Generation achter de Roerstok

Steve Gammage is een ware veteraan in de bierwereld, een brouwer met geweldig oog voor detail en met een talent voor het ontwikkelen van genuanceerde bierrecepten. Hij is echter niet alleen op de brouwerij in Rha! Vanaf vandaag worden met een nieuwe serie bieren de andere helden van Bronckhorster Brewing Company in het zonnetje gezet.

Steve Gammage is een ware veteraan in de bierwereld, een brouwer met geweldig oog voor detail en met een talent voor het ontwikkelen van genuanceerde bierrecepten. Hij is echter niet alleen op de brouwerij in Rha! Vanaf vandaag worden met een nieuwe serie bieren de andere helden van Bronckhorster Brewing Company in het zonnetje gezet; een serie bieren bedacht en ontwikkeld door die helden, en Berend mocht het spits afbijten. 

 

De Hopfenweisse die Berend bedacht is een goed voorbeeld van waar deze serie voor zal staan; de bierstijlen uit de wereld die volgens elke brouwer ondergewaardeerd zijn. Berend is een Weizen-man, maar ook van de IPA's, dus een Hopfenweisse was de logische keuze. Vanaf nu direct bestelbaar via onze website!

Bronckhorster - Next Generation Series No. 1 Hopfenweisse

Hopfenweisse

7.5% alc. | IBU 35

 

Moderne en hoppige variant van het door Berend zo geliefde traditionele Duitse Weizenbier. Door de volle, romige body en de fruitige hoppigheid is dit een bier waarvan een tweede glas absoluut geen straf is.

 

Fles (24x33cl)

 

 
Ik ben een afbeelding