BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jeroen - Woensdag 12 September 2018

  Bronckhorster nieuwe bieren en nieuwe prijzen

  We hebben nieuwe bieren van Bronckhorster Brewing Company. James Blondis het nieuwe blond bier. Een fris en toegankelijk bier en licht zoet van smaak, met de frisheid van citrus. Hop into Autumn is de nieuwe herfstspecial. De basis is een fris en fruitig blond bier van 7,5%, gebrouwen met boshoning en gagel uit de regio. Pre-order nu, voor levering eind september.

  De nieuwste bieren uit de Bronckhorster Barrel Aged serie liggen nu op voorraad. In 12-pack! No. 6 is de Angus Triple die 6 maanden gerijpt heeft op Heaven Hill vaten. 10,5% alcohol met aroma's van kaneel, caramel en cacao. No. 7 is diezelfde Triple, maar dan op Woodford vaten. Ook 10,5% alcohol, maar deze kenmerkt zich door de vanille aroma. Tenslotte No. 8: de barleywine Terra Incognita heeft 7 maanden gerijpt op Sherry Oloroso vaten. Resultaat is een hartig bier, van 12%, met aroma's van sherry en vanille. 

  (pre-order)
  James Blond
  Blond
  6% ABV
  Fles (24x33cl)
  Fust (20L)

  (pre-order)
  Hop into Autumn
  Herfstbier
  7,5% ABV
  Fles (24x33cl)
  Fust (20L)

   

  BA No. 6
  Angus Triple
  Gerijpt op Heaven Hill
  10,5% ABV
  Fles (12x33cl)

  BA No. 7
  Angus Triple
  Gerijpt op Woodford
  10,5% ABV
  Fles (12x33cl)

  BA No. 8
  Barleywine Terra Incognita
  Gerijpt op Sherry Oloroso
  12% ABV
  Fles (12x33cl) 
   
  Vernieuwde prijzen Bronckhorster bieren
  Heel goed nieuws. We hebben de bieren van bijna alle Bronckhorster bieren verlaagd. En sommige fors ook. Scherpere prijzen waardoor nog meer mensen kunnen genieten van dit prachtige scala.

   

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »