Bronckhorster nieuwe bieren en nieuwe prijzen

Bronckhorster nieuwe bieren en nieuwe prijzen

James Blond, Hop into Autumn & nieuwe Barrel Aged bieren van Bronckhorster Brewing Company.

We hebben nieuwe bieren van Bronckhorster Brewing Company. James Blondis het nieuwe blond bier. Een fris en toegankelijk bier en licht zoet van smaak, met de frisheid van citrus. Hop into Autumn is de nieuwe herfstspecial. De basis is een fris en fruitig blond bier van 7,5%, gebrouwen met boshoning en gagel uit de regio. Pre-order nu, voor levering eind september.

De nieuwste bieren uit de Bronckhorster Barrel Aged serie liggen nu op voorraad. In 12-pack! No. 6 is de Angus Triple die 6 maanden gerijpt heeft op Heaven Hill vaten. 10,5% alcohol met aroma's van kaneel, caramel en cacao. No. 7 is diezelfde Triple, maar dan op Woodford vaten. Ook 10,5% alcohol, maar deze kenmerkt zich door de vanille aroma. Tenslotte No. 8: de barleywine Terra Incognita heeft 7 maanden gerijpt op Sherry Oloroso vaten. Resultaat is een hartig bier, van 12%, met aroma's van sherry en vanille. 

(pre-order)
James Blond
Blond
6% ABV
Fles (24x33cl)
Fust (20L)

(pre-order)
Hop into Autumn
Herfstbier
7,5% ABV
Fles (24x33cl)
Fust (20L)

 

BA No. 6
Angus Triple
Gerijpt op Heaven Hill
10,5% ABV
Fles (12x33cl)

BA No. 7
Angus Triple
Gerijpt op Woodford
10,5% ABV
Fles (12x33cl)

BA No. 8
Barleywine Terra Incognita
Gerijpt op Sherry Oloroso
12% ABV
Fles (12x33cl) 
 
Vernieuwde prijzen Bronckhorster bieren
Heel goed nieuws. We hebben de bieren van bijna alle Bronckhorster bieren verlaagd. En sommige fors ook. Scherpere prijzen waardoor nog meer mensen kunnen genieten van dit prachtige scala.