BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 23 Juni 2021

    Bronckhorster lanceert Curiosité

    De Barrel Aged bieren van Bronckhorster gooien al een tijdje hoge ogen, maar met deze release doen ze er nog eens een schepje bovenop. Niet minder dan 4 verschillende vaten werden gebruikt om deze meesterblend te creëren. Deze imposante knallers van 14.5% alcohol zijn afgevuld in mooie grote flessen van 50cl, dus perfect om te delen. Door de luxe verpakking die om elke fles heen zit is het ook een perfect cadeau voor de bierliefhebber.

     

    De gebruikte vaten zijn in alle smaken niet anders dan top of the bill te noemen, met grote namen als Macallan en Remy Martin die eerder tussen de duigen mochten rusten. In de blend is gekozen voor 3 verschillende vaten met Russian Imperial Stout en 1 vat met een Quadrupel. Hierdoor ontstond een prachtige balans tussen zoet, bitter, rokerig en de smaken van rijp donker fruit. Een waar feest voor de smaakpapillen dus! De Bronckhorster Curiosité is vanaf nu bestelbaar en deze week nog leverbaar. 

    Bronckhorster - Curiosité

    Barrel Blend

    14.5% alc.

     

    Een imposante meesterblend van Bronckhorster Brewing Company: Russian Imperial Stout 8 maanden gerijpt op Caol Ila (Whisky) - Russian Imperial Stout 7 maanden gerijpt op Heaven Hill (Bourbon) - Russian Imperial Stout 8 maanden gerijpt op Remy Martin (Cognac) - Quadrupel 11 maanden gerijpt op Macallan (Whisky).

     

    Fles (12x50cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »