BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 19 Oktober 2021

    Bronckhorster Barrel Aged No.31

    Het was alweer de hoogste tijd dat er bij de Bronckhorster brouwerij weer eens wat mooie vaten afgevuld werden. De whiskyliefhebbers kunnen deze keer hun hart ophalen, want de 31e editie is niet de eerste de beste. Voor Barrel Aged No.31 werd de Terra Incognita gerijpt op vaten van de Highland Single Malt Ardmore. In deze gelimiteerd beschikbare flessen wordt een prachtige balans bereikt tussen het bitterzoete van de Barley Wine en de fruitige whiskytonen afgewisseld met een laagje rook.

     

    De Barrel Aged No.31 komt vandaag bij ons binnen en kan dus nog vóór het weekend bij jou geleverd worden. Wees er snel bij want deze pareltjes gaan altijd als een speer.

    Bronckhorster - Barrel Aged No.31 Terra Incognita Ardmore 

    Barrel Aged Barley Wine

    12.0% alc.

     

    De Terra Incognita Barley Wine gerijpt op vaten van Ardmore whisky uit het Schotse Hoogland. Een heerlijke balans tussen vanille, toffee, gedroogd fruit en een randje rook is het resultaat.

     

    Fles (12x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »