BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Dinsdag 29 September 2020

  Bronckhorster BA 25 en Midnightporter

  De nieuwste telg in de Bronckhorster Barrel Aged Serie: de BA No.25 grijpt terug op de inmiddels bekende vatgerijpte Angus Triples, ditmaal gemaakt door 2 verschillende vaten te blenden tot een heerlijk resultaat. De ene helft van de Tripel is gerijpt op bourbonvaten van Heaven Hill, de andere helft op fruitige en verwarmend zoete vaten van Apple Brandy.

  Naast deze nieuwe editie in de Barrel Aged Serie hebben we ook nog een andere lekkernij op komst: de Midnightporter is weer in aantocht! Deze heerlijk zware Imperial Stout is een jaarlijks terugkerend bier wat weer in kleine oplage beschikbaar is gemaakt. Wees er dus snel bij!

   

  Beide bieren zijn leverbaar vanaf volgende week.

  Image

  Bronckhorster - Ba No.25 Angus Triple Heaven Hill / Apple Brandy Blend

  Barrel Aged Tripel

  10.5% alc.

   

  Deze variant op de Angus Triple is een interessante blend van 2 zeer verschillende vaten. De ene helft is gerijpt op vaten van de bekende Heaven Hill Bourbon voor een ruw en zoet randje. De andere helft komt uit vaten van fruitige en verwarmende Apple Brandy. Het resultaat is een bier met intense diepe smaken die van zoet, bitter naar fruitig gaan.

   

  Fles (12x33cl)

  Image

  Bronckhorster - Midnightporter

  Imperial Stout

  13.5% alc.

   

  De grote, sterke broer van de Nightporter: dat is de bijnaam van dit intense donkere bier. De Midnightporter is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen. Een intens volle Stout, gekenmerkt door zwaar geroosterde mouten, koffie, caramel en pure chocolade. Door de zwaar geroosterde mouten en het hoge alcoholpercentage is dit een bier waarmee je langere tijd van een heerlijke verwarmende afdronk kan genieten.

   

  Fles (24x33cl)

  Image

  Bronckhorster - Angus Triple

  Tripel

  8.5% alc.

   

  Het overheerlijke basisbier voor de BA No. 25. Bitter maar ook zoet, fruitig maar ook vol, een glas van deze Tripel biedt het allemaal.

   

  Fles (24x33cl)

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »