Win een Big Green Egg met SweetWater Brewing Company!

Win een Big Green Egg met SweetWater Brewing Company!

De heerlijke hoppige bieren van SweetWater vinden meer en meer dorstige consumenten in Nederland, maar het leek ons de hoogste tijd om al de ambassadeurs van SweetWater uit te dagen dit merk nog groter op de kaart te zetten.

Mega Winactie SweetWater Brewing Company

 
De heerlijke hoppige bieren van SweetWater vinden meer en meer dorstige consumenten in Nederland, maar het leek ons de hoogste tijd om al de ambassadeurs van SweetWater uit te dagen dit merk nog groter op de kaart te zetten. En wat is een betere manier om dat te doen, dan een wedstrijd! De komende drie maanden houden wij bij welke slijter of speciaalzaak de meeste dozen SweetWater verkoopt, en voor de beste verkopers zijn er toffe prijzen te winnen.

 
1e Prijs!

De grote winnaar van deze wedstrijd wint een prijs waar je mee thuis kan komen! Een volledige Large Big Green Egg t.w.v. €1650.

Compleet met onderstel, zijplanken en een flinke set asseccoires.  
 
2e Prijs!

Een volledig verzorgde SweetWater Tasting op locatie t.w.v. €300.

In overleg komen wij op een datum en locatie naar keuze een proeverij geven met de bieren van SweetWater in de hoofdrol, waarbij sowieso wat exclusieve pareltjes geproefd zullen worden.
 
 
3e Prijs! (en de 4e en de 5e)

Voor de 3e plaats hebben we een cool SweetWater promopakket. Dit kan alles bevatten van glazen tot shirts, totebags en openers, en het is volledig aan de winnaar om te kiezen wat hiermee gebeurt. 

Om jullie nog meer aan te moedigen bieden we dit promo pakket ook aan voor de 4e en de 5e plaats!
 
Alle producten die tellen voor deze actie vind je door op de Bestelknop te klikken. De winnaars worden woensdag 18 december bekend gemaakt, dus doe je best!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden