Wie wint de SweetWater Big Green Egg?

Wie wint de SweetWater Big Green Egg?

Doe jij al mee met onze SweetWater winactie? Je hebt nog tot 17 december om onze beste SweetWater verkoper te worden, en er vallen prachtige prijzen te winnen!

Doe jij al mee met onze SweetWater winactie? Je hebt nog tot 17 december om onze beste SweetWater verkoper te worden, en er vallen prachtige prijzen te winnen! Het is spannend aan de top, maar met een paar goede bestellingen maakt iedereen nog kans op een mooie prijs. Om jullie nog even aan te moedigen hebben we een mooie actie op de SweetWater Hop Hash in blik; deze bestel je tot het einde van de actie voor maar €... per tray! En uiteraard tellen alle andere bieren van SweetWater ook mee.

 

De allerbeste verkoper wint niets minder dan een Big Green Egg, compleet met onderstel, zijplankjes en een custom SweetWater thermometer. 

 

De 2e prijs is een volledig verzorgde SweetWater bierproeverij op een locatie naar keuze. Hierbij proeven jouw klanten het heerlijk hoppige assortiment van deze Amerikaanse brouwerij, maar ook wat interessante specials die niet eerder op de Nederlandse markt verschenen.

 

De 3e, 4e en 5e prijs verdienen een supercool SweetWater promopakket met glazen, shirts, caps en nog veel meer!

Image
 

SweetWater - Hop Hash Easy IPA

Session IPA
4.2% alc. | IBU 55

 

Frisse IPA waarbij gebruik wordt gemaakt van hop hash, een geconcentreerde vorm van de bittere stof in hop. Het resultaat is een intense smaak terwijl het bier licht blijft! Dit is het eerste SweetWater bier wat wij op blik beschikbaar hebben, en hij is kakelvers binnengekomen uit Atlanta!

 

Blik (15x35,5cl)

 
Image
 
 
 
Ik ben een afbeelding
 
Image

Het is inmiddels écht bijna december! We hopen dat jullie al een voorspoedige aanloop naar hét seizoen voor de drankenhandel hebben, en wie weet ben je al bijna door de mooiste pakketten of grote flessen heen. Je kan met het grootste gemak nog geschenken bijbestellen zodat je voor Sinterklaas nog het schap vol hebt staan.