BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 25 Februari 2020

    Vers van de pers, nieuwe BA specials van De Molen

    Er komen weer twee geweldige Barrel Aged specials van Brouwerij de Molen aan; de Fast & Furious is een Gin BA Barley Wine met Orgeade, en de Recht & Krom een Bourbon Barrel Banana Stout. Kortom, twee unieke smaaksensaties zoals de Molen ze graag maakt! 

     

    Beide bieren komen morgen bij ons binnen dus kunnen nog vóór het weekend bij jou geleverd worden. Zeker zijn van een doosje? Bestel ze dan rechtstreeks via onderstaande bestelknoppen.

    Brouwerij de Molen - Fast & Furious BA

    Barrel Aged
    11.2% alc. | IBU 21

     

    Een stevige Barley Wine waarin de geur duidelijk de zoete tonen van marsepein en rozijnen bevat. Het bier heeft een volle body waarin de rijping in de Gin vaten prachtige frisse smaken heeft opgeleverd, aangevuld met een subtiel nootachtig accent.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brouwerij de Molen - Recht & Krom BA

    Barrel Aged
    9.0% alc. | IBU 30

     

    Deze stout is 10 maanden hout gerijpt in Woodford Reserve vaten en daarna verrijkt met banaan-extract. Je ruikt en proeft chocolade door de geroosterde mouten, een zachte bitterheid en hout-tonen samen met de geur van pisang ambon.

     

    Fles (24x33cl) 

     
    Ik ben een afbeelding

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »