BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Maandag 11 Oktober 2021

    Van Bieren Specials 3-Daagse

    De brouwers in de hele wereld zitten alles behalve stil, dus de ene na de andere mooie special blijft van de band rollen. Er is deze week zoveel moois dat we hebben besloten om de mailing eens over een andere boeg te gooien; de Van Bieren Specials 3-Daagse! We presenteren de komende 3 dagen de ene na de andere fantastische nieuwe release uit binnen- en buitenland, dus ga er maar goed voor zitten.

     

    Vandaag zetten we een aantal overheerlijke nieuwe IPA's in het zonnetje, lekker fris en licht bij de ene maar ook absolute sloopkogels van bieren. Je vindt ze sowieso allemaal op onze Nieuwste Specials pagina, samen met al onze andere nieuwe bieren. Alle producten in deze mailing zijn uit voorraad leverbaar dus je kan ze al snel in huis hebben.

    Two Chefs Brewing - Gender Fluid

    Strawberry Milkshake IPA

    6.0% alc.

     

    11 oktober is het internationale "Coming-out-Day", een dag waarop vrijheid van seksualiteit wordt gevierd. Two Chefs Brewing maakte speciaal voor deze dag samen met de Vengaboys een overheerlijke Strawberry Milkshake IPA. De blikken hebben verschillende hoofden en lijven, dus mix en match maar raak! Verkrijgbaar als trays met losse blikken, of als kastvormige cadeauverpakking.

     

    Blik (24x33cl)

    Cadeauverpakking (6x4x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Brouwerij Kees - Quadruple IPA

    Quad IPA

    12.8% alc.

     

    Van IPA naar Double IPA was snel gebeurd, en de TIPA is ook al een tijdje behoorlijk populair. Kees gooide alle remmen los en brouwde een Quadruple IPA, want waarom ook niet? Een beste bak met hopsmaken en een body waar je U tegen zegt. Ook gelimiteerd beschikbaar op fust!

     

    Blik (24x33cl)

    Fust (20L)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Cierzo Brewing - Piratas del Ebro

    Hazy IPA

    6.0% alc.

     

    Vette Spaanse collaboration met La Pirata. Een Hazy IPA met Citra, Columbus, Sabro en Spectrum hop, met een lange bittere afdronk om nog een uur van te genieten. 

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Uiltje Craft Beer - Simcoe & Wakatu - Eruption of the Hoppy Hilltop

    Double IPA

    7.8% alc.

     

    Een bierige ode aan het iconische strip duo S&W, oftewel Suske en Wiske. In dit geval de heerlijke hopsoorten Simcoe & Wakatu, gevat in een rammer van een Double IPA.

     

    Blik (12x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Van Moll - 3D

    Triple IPA

    10.5% alc.

     

    Double Digit Doerak, een Triple IPA versie van de bekende Doerak uit Eindhoven. Een enorme fruitbom van 10.5% voor de echte hopheads.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Nøgne Ø - The Great Southern Trendkill

    Triple Dryhopped Triple NEIPA

    12.0% alc.

     

    Een absolute rammer van een IPA, drie keer gedryhopped en met een drievoudige stevige body eronder. Ga er rustig voor zitten met deze grote fles, want hij blaast je gegarandeerd van je sokken.

     

    Fles (12x50cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    The White Hag - Duo Series Cascade & El Dorado

    India Pale Ale

    5.5% alc.

     

    In deze heerlijke serie met Duo-hopprofielen is het de beurt aan Cascade en El Dorado, twee hopsoorten die barsten van de frisse citrussmaken. 

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »