BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 13 November 2019

    Van Bieren presenteert haar volledige assortiment

    Het begon een paar jaar terug met een handjevol brouwerijen, maar inmiddels is Van Bieren partner van een breed scala aan Nederlandse én buitenlandse brouwerijen. Wij presenteren dus met gepaste trots ons huidige portfolio, opdat er nog vele prachtige merken bij mogen komen! 

     

    Om te vieren dat we zo'n prachtig en rijk portfolio aan kunnen bieden zijn vanaf vandaag alle VERZENDKOSTEN GRATIS t/m dinsdag 19 november. Haal dus snel deze heerlijke merken in huis voor jouw slijterij, bierwinkel, café of restaurant!

    Image

    Bronckhorster Brewing Company

     

    In het hart van de Achterhoek ligt Rha, de thuisplaats voor een brouwerij die de harten van bierliefhebbers in heel Nederland verovert met hun karakteristieke mix van traditie en innovatie. Van oerdegelijke Tripels tot en met Imperial Red Ales gerijpt op oude sherryvaten. Probeer vooral hun Nightporter eens, deze won in 2018 een award als Beste Bier van Nederland!

    Image

    Van Moll Craft Beer

     

    Heerlijke frisse en verrassende bieren, een coole brewpub in hartje Eindhoven en een custom playlist voor elk brouwsel; dat is de Van Moll succesformule in een notendop. Zowel liefhebbers van Belgische klassiekers als echte hopheads kunnen bij deze brouwerij hun hart ophalen.

    Image

    Brouwerij de Molen

     

    Bierfanaten uit de hele wereld zijn bekend met deze brouwerij, ooit begonnen in een leegstaande windmolen in Bodegraven. De brouwerij begon in 2004, en is daarna snel uitgegroeid tot een van de kartrekkers in de Nederlandse craft bierrevolutie. Kwaliteit en innovatie, dat zijn de pilaren waarop Brouwerij de Molen berust.

    Image

    SweetWater Brewing Company

     

    'Don't Float the Mainstream' is het devies van SweetWater, een aardige veteraan in het Amerikaanse craft bierlandschap. In 1996 brouwden zij voor het eerst hun 420 Extra Pale Ale op grote schaal, en ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Amerikaanse maar ook de Nederlandse bierscene. 

    Image

    Austmann

     

    Midden tussen de fjorden van Noorwegen ligt Trondheim, de thuisbasis van Austmann. Deze brouwerij verstaat de kunst van het brouwen van lichte maar indrukwekkende bieren als geen ander. Hun Hoppy Blonde is een favoriet van ons hele team, waar je er gerust een paar van op kan.

    Image

    Flying Dutchman Nomad Brewing 

     

    Na vele omzwervingen gestrand in Finland, en een van de meest excentrieke brouwers uit Europa; dat kan alleen over Ronald de Waal gaan. Zijn heerlijke bieren omvatten allerlei klassieke en moderne stijlen, en zijn gegarandeerd brouwsels van topklasse.

    Image

    Emelisse 

     

    Deze Zeeuwse brouwerij mag gerust in één adem genoemd worden met de pioniers in het Nederlandse craft bier. Bekend om hun indrukwekkende White Label bieren en een onstuitbare creativiteit is Emelisse een brouwerij die zijn plaats aan de brouwers top weigert op te geven.

    Image

    Brouwerij Alvinne

     

    Wat in het vat zit verzuurt niet, behalve als het om de vaten van deze Belgische brouwerij gaat. Alvinne is wereldwijd gerenommeerd om hun verfijnde selectie zure bieren, een traditioneel geörienteerde groeimarkt binnen de booming craft bier business.

    Image

    Kaapse Brouwers 

     

    Het Beste Rotterdamse Bier van de Wereld, al zeggen ze het zelf. Deze brouwerij maakt heerlijke no-nonsense bieren voor elke liefhebber. In hun brewpub bij de Fenix Food Factory vind je maandelijks nieuwe creaties, maar hun vaste lijn bieren verveeld ook gegarandeerd geen moment.

    Image

    Galipette

     

    Meer en meer mensen willen cider, en Galipette uit Noord-Frankrijk bedient deze mensen maar al te graag met hun heerlijke en pure producten. In hun ciders vind je geen gram toegevoegde suikers, wat resulteert in de mooie ronde smaken van puur appelsap, en een lekkere prikkel van de vergisting.

    Image

    Maallust 

     

    Deze brouwerij ontleent zijn naam aan de oude graanmaalderij op de Maatschappij van Weldadigheid, een complex in Veenhuizen waar jarenlang het uitschot van Nederland onder dwang keihard moest werken. Tegenwoordig brouwt men daar heerlijke klassieke bieren met een stevige dosis historisch besef.

    Image

    Bird Brewery

     

    Een brouwer en een vogelfanaat die de handen ineenslaan, dat is de succesformule van Bird Brewery. Smaakvolle bieren met schappelijke alcoholpercentages, en een prachtig creatief design voor elk product. Deze bieren zijn niet alleen lekker, ze zien er ook hartstikke leuk uit!

    Image

    Gebrouwen door Vrouwen 

     

    Twee zussen uit Amsterdam en een uit de hand gelopen hobby, inmiddels kunnen we niet meer om Gebrouwen door Vrouwen heen in Nederland. Eigenzinnige bieren met een knipoog naar bekende bierstijlen, en stuk voor stuk gebrouwen om samen van te genieten.

    Image

    Brouwerij de Leckere

     

    Denk je aan Utrechts bier, dan denk je aan De Leckere. Met hun heerlijke biologische bieren hebben ze de harten van bierliefhebbers in heel Nederland kunnen veroveren. Hun gloednieuwe brouwerij is zelfs volledig aardgasvrij! Dat is pas duurzaam.

    Image

    Brouwerij Bruut

     

    Bij Bruut draait alles om balans en respect voor de het natuurlijke brouwproces. Er wordt niets gekunsteld, en alle bieren worden vrij van haast gebrouwen en op natuurlijke wijze gerijpt. Dit zorgt samen voor een selectie elegante bieren waarvan de Gajes Tripel in 2016 tot Beste Bier van Nederland werd gekroond.

    Image

    Two Chefs Brewing

     

    Twee voormalig chef-koks gooiden in 2013 radicaal het roer om en besloten hun bierhobby om te toveren tot een professionele brouwerij. De rest is geschiedenis. Two Chefs Brewing staat garant voor interessante recepten met honderd procent aandacht voor subtiele innovatie.

    Image

    Brouwerij Kees 

     

    Deze iconische brouwerij uit Middelburg onder de bezielende leiding van Kees Bubberman is voor geen gat te vangen. Eigenzinnige recepten die bierliefhebbers wereldwijd hebben verrast. Met grote regelmaat verzint Kees iets nieuws en interessants, dus hou hem goed in de gaten!

    Image

    Nevel Artisan Ales

     

    Deze brouwerij, gevestigd in het Nijmeegse Honigcomplex, is gespecialiseerd in het brouwen van bieren met traditionele methodes en zo lokaal mogelijke ingrediënten. Van sierlijk eenvoudige bieren tot zeer complexe blends, het assortiment van Nevel Artisan Ales is een verrijking voor de Nederlandse biercultuur.

    Image

    Lowlander

     

    Water, mout, hop en gist, daar zouden vele bierbrouwers met een gerust hart ophouden. Lowlander doet daar niet aan mee en verrijkt al hun brouwsels met heerlijke botanical infusions. Het resultaat is een breed scala aan bieren met opvallende non-traditionele smaken die toch toegankelijk blijven.

    Image

    Frankendael Brewing

     

    Sinds 2015 actief in de Amsterdamse brouwwereld en vastbesloten om interessante maar doordrinkbare bieren aan de consument te bieden, dat is Frankendael Brewing. Hun pop-art design valt op in elk bierschap, en nodigt je uit om je te laven aan deze heerlijke bieren.

    Image

    Brothers in Law Brewing

     

    Een familiebedrijf met een twist, deze brouwerij wordt gerund door 3 zwagers die elk een geschiedenis in de Nederlandse bierwereld hebben. Hun bieren zoeken de grenzen van stijlen op zonder respect voor de traditie uit het oog te verliezen.

    Image

    Brouwerij Breugem

     

    In het hart van de Zaanstreek brouwt Patrick Breugem zijn eigenzinnige bieren, nadat hij ervaring opdeed bij De Prael en Brouwerij de 7 Deugden. Zijn bieren zijn stuk voor stuk geboren uit enthousiasme en trots, kwaliteiten die hij regelmatig persoonlijk uitdraagt op vele bierfestivals.

    Image

    Gooische Bierbrouwerij

     

    Bier uit het Gooi, dat was er voor 2010 nog niet. Sindsdien is er veel veranderd, want de Gooische Bierbrouwerij heeft een imposant assortiment smakelijke en elegante speciaalbieren weten te ontwikkelen die inmiddels in het hele land te vinden zijn.

    Image

    Heaps of Hops

     

    Honest & easy craft beer, deze brouwerij heeft een kenmerkend concept wat hun bieren betreft. Stuk voor stuk zijn ze laag in alcohol en calorieën. En zijn toch ontzettend vol van smaak. Dat betekent voluit genieten zonder zorgen voor morgen.

    Image

    BIMS 

     

    Een tropisch getint drankje uit de betonnen jungle van de Bijlmer, volledig alcoholvrij en heerlijk dorstlessend. BIMS maakt geen bier maar Kombucha, een smakelijke gefermenteerde drank van thee en allerlei oriëntaalse ingrediënten.

    Image

    Rock City Brewing

     

    Een prachtige brewpub in Amersfoort, een van Nederlands' grote historische brouwsteden. In deze brouwerij gaat de passie voor bier zo ver dat elk recept water op maat krijgt, wat getuigt van een ongekend begrip van het brouwproces. Rock City brouwt zo stuk voor stuk smakelijke en uitdagende brouwsels.

    Image

    Waterland Brewery 

     

    Waterland Brewery is een volledig biologische brouwerij gevestigd in Monnickendam. Ze hebben op locatie een sfeervolle brewpub waar de nieuwste creaties geprobeerd kunnen worden. Hun assortiment is zeer breed en breidt zichzelf met regelmaat opnieuw uit.

    Alle bieren en prijzen vind je op vanbieren.nl

    Met directe ingang heeft onze partner PostNL het besluit genomen om bij de bezorging van pakketten nog maar één bezorgpoging te doen. Is de ontvanger op dat moment niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende dag afgeleverd op een PostNL-locatie in de buurt, waarvan de ontvanger bericht krijgt. Onze excuses voor eventueel ongemak. We zijn al een tijdje bezig met mogelijkheden om de leveringen steeds meer op jouw wensen af te kunnen stemmen; bijvoorbeeld het direct kiezen van je gewenste leverdag. Verder zijn we ook druk om (indien gewenst) ochtend of avond bezorging in te stellen voor pakketten. Op deze manier kan je de bezorging steeds meer afstemmen op jouw wensen. We verwachten hier in december de eerste stappen in te kunnen zetten en houden je op de hoogte.

     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »