BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jeroen - Donderdag 14 Juli 2022

  Van Bieren FustenDeal

  Profiteer van volume kortingen op de lekkerste bieren op fust! Samen met een selectie van de beste brouwerijen uit binnen- en buitenland hebben we een nieuw fustenprogramma opgezet. Op basis van je volume na 12 maanden, ontvang je gratis fusten. Neem je bijvoorbeeld 25 fusten af, ofwel tap je 0,5 fust op per week, dan ontvang je 2 gratis fusten. Neem je er 100 af op jaarbasis, dan ontvang je maar liefst 12 fusten gratis.

  Wil je de FustenDeal niet missen? Meld je dan snel aan zodat de teller direct gaat lopen en je optimaal kunt profiteren. Het assortiment fusten zal constant worden uitgebreid met nieuwe bieren, dus de keuze wordt ook steeds groter voor je.

  De voorwaarden om mee te doen aan Van Bieren FustenDeal:

  - Minimale afname per bestelling is 4 fusten

  - De gratis fusten worden gebaseerd op basis van de gemiddelde prijs van de door jou bestelde fusten. Bij een afname boven 100 fusten op jaarbasis ontvang je gratis fusten op basis van 12% van jouw totale inkoopbedrag

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »