BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 17 September 2021

    Top Bieren, Top Ratings

    Untappd is wereldwijd hét platform waarop kritische consumenten hun ervaringen kunnen delen als zij een nieuw bier proeven. De ratings die daaruit volgen kunnen vervolgens anderen inspireren dat fantastische bier ook eens te proberen. Daarnaast is het verzamelaars aspect ook goed vertegenwoordigd, de app houdt namelijk precies bij hoeveel bier je van welke stijl dan ook op specifieke locaties of momenten hebt geproefd.

     

    We zetten de bieren met de beste ratings van dit moment deze week eens op een rij, een leuke momentopname van wat op dit moment het best gewaardeerde deel van ons assortiment is. We zetten bij zoveel mogelijk van onze bieren de rating op de website erbij, wel zo makkelijk!

    No.1

    The White Hag - Barrel Aged Black Boar 

    Barrel Aged Imperial Oatmeal Stout

    10.2% alc.

     

    De jaarlijkse Barrel Aged variant van The Black Boar, gerijpt op vaten van 12 jaar oude Bourbon. Deze rammer van een bier is ideaal voor de aankomende donkere dagen.

     

     
    Ik ben een afbeelding
     

    No.2

    The White Hag - Festa Nuda

    Barrel Aged Imperial Pastry Stout

    9.0% alc.

     

    Een heerlijke collaboration met de Italiaanse brouwerij Birrificio Lambrate. Deze Pastry Stout is gerijpt op vers geleegde vaten van Ierse whiskey voor een periode van 6 maanden.

     
    Ik ben een afbeelding
     

    No.3

    Cierzo Brewing - Wild Wind

    Wild Ale

    6.0% alc.

     

    Collaboration van Segarreta en Cierzo Brewing uit Spanje. Een blend van 5 vaten bier van spontane vergisting, stuk voor stuk gebrouwen met een authentiek koelschip.

     
    Ik ben een afbeelding
     

    No.4

    Hair of the Dog - Cherry Adam

    Barrel Aged Old Ale

    13.5% alc.

     

    De Adam leent zich als basisbier geweldig voor vatrijping, dus deze Cherry Adam is een terugkerende favoriet geworden. 15 maanden in Bourbon- en Sherryvaten samen met lokale zwarte kersen leveren een fenomenaal bier op.

     
    Ik ben een afbeelding
     

    No.5

    Laugar - Aupa Tovarisch Lagavulin

    Barrel Aged Imperial Stout

    12.0% alc.

     

    Het fenomenale bier Aupa Tovarisch gerijpt op vaten van de legendarische Schotse whisky Lagavulin. De combinatie van bitterzoete biersmaken en de prachtige warme rooksmaak van Lagavulin is een match made in heaven.

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »