BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 24 Februari 2021

    Terug van weggeweest: Nevel Wild Ales

    Liefhebbers van ambachtelijk en wild kennen ze al lang: Nevel Wild Ales uit Nijmegen. Deze brouwerij maakt hoofdzakelijk bieren van wilde en gemengde vergisting en de vele smaken die de natuur te bieden heeft worden toegepast om interessante bieren vorm te geven. Vanaf vandaag bieden wij deze heerlijke zure en natuurlijk droge bieren weer aan via vanbieren.nl en om goed af te trappen hebben we een paar mooie nieuwe specials in huis gehaald!

     

    Alle producten op de site zijn direct leverbaar dus schroom niet om deze prachtige bieren te proberen. Naast zeer exclusieve zure bieren zijn er ook meer toegankelijke opties verkrijgbaar zoals de Erve Saison, een mooi voorbeeld van droog en bitter in plaats van zuur. Hiermee kunnen nog meer mensen overgehaald worden naar de liefhebberij van wilde bieren!

    Image

    Nevel Wild Ales - Heimwee

    Barrel Aged Wild Ale

    5.5% alc.

     

    Een ode aan de klassieke manier van bierbrouwen, met allerlei lokale kruiden en wilde gisten. Deze Wild Ale is gebrouwen met kruiden en gagel uit voedselbos Ketelbroek, aangevuld met rijpe Opal pruimen van boomgaard de Sterregaard. De vergisting en rijping vonden plaats in eikenhouten vaten.

     

    Fles (12x37,5cl)

    Image

    Nevel Wild Ales - Doorn

    Barrel Aged Dark Wild Ale

    5.7% alc.

     

    Deze Wild Ale is vergist met een flinke dosis verse bramen waardoor het naast de prachtige donkere kleur een heerlijk vineus karakter krijgt. Niet minder dan 30 maanden vatrijping hebben gezorgd voor een zeer exclusief bier boordevol zoete, zure en kruidige aroma's.

     

    Fles (12x37,5cl)

    Image

    Nevel Wild Ales - Purper

    Barrel Aged Wild Ale

    4.5% alc.

     

    Dit bier is een oude bekende in het assortiment van Nevel, heerlijk licht door gebruik van boekweit en met de zachte aroma's van lavendel en aroniabes. De rijping van dit bier is met 3 maanden relatief kort maar het resultaat is een bier met een lekker zachte body.

     

    Fles (12x37,5cl)

    Fles (6x75cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »