BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 17 September 2021

    Tapptu: Nieuw programma met exclusieve fustbieren

    In samenwerking met het wereldberoemde bierplatform Untappd beginnen we het Tapptu programma: een concept speciaal voor Verified Venues in de horeca waarbij exclusieve toegang wordt verleend tot een internationale verzameling craftbieren op hoog niveau. Deze bieren worden binnen Nederland uitsluitend op fust verkocht aan deelnemers van Tapptu, met minstens elke 2 weken een nieuwe optie om vooruit te bestellen.

    Nog geen Verified Venue? Dan kan je gebruik maken van een unieke aanbieding! Neem je deel aan het Tapptu programma, dan financiert Van Bieren je Untappd for Business abonnement t.w.v. $899. Het enige wat jij hoeft te doen is regelmatig mooie bieren bestellen, absoluut geen straf dus.

    Interesse om deel te nemen? Vragen over hoe het precies werkt? Ben je al Verified Venue, maar wil je toch graag de exclusieve bieren kunnen bestellen? Stuur ons via onderstaande knop een bericht, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

    Stuur een mailtje naar [email protected] en we leggen je alles uit!

     

    We trappen het Tapptu programma af met een geweldige knaller!

    The White Hag - Hopstravaganza 7

    Anniversary Double IPA

    7.7% alc.

    Voor het zevenjarig bestaan van The White Hag werd een bijzondere American Double IPA gebrouwen. Met een zeer passende 7.7% alcohol en uiteraard een knallende dryhop met 7 hopsoorten is dit een absoluut feest voor alle IPA-liefhebbers.

    Speciaal voor Tapptu deelnemers verkrijgbaar in 20 liter keykegs. OP=OP!

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »