SweetWater Tropical Lover & Barrel Aged bieren

  • Geplaatst op
  • Door Jeroen
SweetWater Tropical Lover & Barrel Aged bieren

Nieuwe SweetWater Berliner Weisse. Met aroma's van mango, passievrucht en guave aan de voorkant, die overgaan in een licht zoete en verfrissend scherpe afdronk. En er staan steeds meer barrels in SweetWater's Woodlands. We hebben 3 van onze favoriete barrel aged bieren naar Nederland gehaald.

Tropical Lover

Teentjes in het zand of heerlijk op het terras, deze easy going maar oh zo smaakvolle Berliner Weisse is een topper. Met aroma's van mango, passievrucht en guave aan de voorkant, die overgaan in een licht zoete en verfrissend scherpe afdronk.

Nu op fust!
4,5% ABV
Prijs (fust 20L)

 

SweetWater Woodlands Specials

Behalve hun kneiter strakke IPA's, Pale Ale's en Berliner Weissen, staan er steeds meer barrels in SweetWater's Woodlands. We hebben 3 van onze favoriete barrel aged bieren naar Nederland gehaald.

 

Cambium
Een wild gefermenteerde Golden Sour Alegebrouwen met vier verschillende gist soorten. Met een mooie wazige gouden kleur en een scherpe witte schuimkraag. Het boeket is sterk met perzik en abrikoos, met een subtiel, funky bruisen op de achtergrond.
6,2% ABV
Prijs (doos 12x37,5cl)


21st Anniversary
Vlaams Oud Bruin een bruin op de traditionele manier met een mix van microflora en wilde gisten. Vervolgens laten rijpen op eiken foeders met kersen. Daardoor krijgt het bier een mooie fruitige toets.
7,9% ABV
Prijs (doos 12x37,5cl)The Pit & Pendulum with Cherries
Een Golden Sour Ale verzuurd met lactobacillus en gefermenteerd met drie brettanomyces soorten. Daarna zes maanden gerijpt op Amerikaans en Frans eiken met 3.000 kilo Montmorency en Balaton-kersen.
6,1% ABV
Prijs (doos 12x50cl)