BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Donderdag 23 Augustus 2018

    SweetWater Tropical Lover & Barrel Aged bieren

    Tropical Lover

    Teentjes in het zand of heerlijk op het terras, deze easy going maar oh zo smaakvolle Berliner Weisse is een topper. Met aroma's van mango, passievrucht en guave aan de voorkant, die overgaan in een licht zoete en verfrissend scherpe afdronk.

    Nu op fust!
    4,5% ABV
    Prijs (fust 20L)

     

    SweetWater Woodlands Specials

    Behalve hun kneiter strakke IPA's, Pale Ale's en Berliner Weissen, staan er steeds meer barrels in SweetWater's Woodlands. We hebben 3 van onze favoriete barrel aged bieren naar Nederland gehaald.

     

    Cambium
    Een wild gefermenteerde Golden Sour Alegebrouwen met vier verschillende gist soorten. Met een mooie wazige gouden kleur en een scherpe witte schuimkraag. Het boeket is sterk met perzik en abrikoos, met een subtiel, funky bruisen op de achtergrond.
    6,2% ABV
    Prijs (doos 12x37,5cl)


    21st Anniversary
    Vlaams Oud Bruin een bruin op de traditionele manier met een mix van microflora en wilde gisten. Vervolgens laten rijpen op eiken foeders met kersen. Daardoor krijgt het bier een mooie fruitige toets.
    7,9% ABV
    Prijs (doos 12x37,5cl)



    The Pit & Pendulum with Cherries
    Een Golden Sour Ale verzuurd met lactobacillus en gefermenteerd met drie brettanomyces soorten. Daarna zes maanden gerijpt op Amerikaans en Frans eiken met 3.000 kilo Montmorency en Balaton-kersen.
    6,1% ABV
    Prijs (doos 12x50cl)

       
             

     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »