BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Maandag 25 Januari 2021

  St Patrick's Actie

  17 maart is het St Patrick's Day, een traditionele Ierse feestdag die in de loop der jaren razend populair is geworden buiten Ierland. Normaliter een feest om uitbundig te vieren in de Irish pub of andere café's, maar dat zal er dit jaar naar alle waarschijnlijkheid niet in zitten. Een feest is een feest daarentegen, dus we hopen dat met het aanbod in deze mail we toch zoveel mogelijk Nederlanders in de St Patrick's sfeer kunnen krijgen! 

   

  In samenwerking met The White Hag Irish Brewing Company hebben we een zeer toffe actie om aan te bieden: de kant en klare St Patrick's Fridge Warmer Pack! Dit pakket bestaat uit 2 dozen elk van 5 verschillende heerlijke bieren, en The White Hag gooit er bij elke bestelling gratis een doos van hun gloednieuwe Mochaccino Nitro Stout bovenop! Dit heerlijke en unieke bier zal uitsluitend verkrijgbaar zijn in deze Fridge Warmer Pack. Daarnaast bevat het pakket een nieuwe en toepasselijk groene Shamrock Milkshake Ale, dus de sfeer zit er sowieso in. 

   

  Iedere Fridge Warmer Pack die je bestelt wordt ook voorzien van een leuk, thematisch en gratis POS pakket met een T-shirt, White Hag mondkapjes en een doos met 12 glazen. Daarnaast wordt er toegang verleend tot de Best of Irish Paddy's Day Playlist en zal er een mooie shoutout op Social Media verzorgd worden vanuit de brouwerij. Levering is mogelijk vanaf eind februari dus er is ruime tijd om dit lokaal of online te promoten. Meer beelden of info nodig zodat je zelf mooie pakketten kan maken? Stuur gerust een mail naar [email protected] en we helpen je zo goed als we kunnen.

   

  Voor €428,00 ontvang je dus 11 dozen met 24x33cl blikken fantastische bieren en een leuke selectie goodies om jezelf of je klanten mee te enthousiasmeren. 

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »