BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Vrijdag 23 April 2021

  Sour Ales in Vele Soorten

  Het blijft grotendeels een product voor de doorgewinterde liefhebber, maar toch dringt de Sour Ale gestaag door tot de winkelmandjes van geïnteresseerde bierdrinkers. De enorme diversiteit in deze categorie heeft daar ongetwijfeld aan bijgedragen. Inmiddels is het zure schap niet alleen meer voor Oude Geuze en Vlaams Rood of Bruin, ook de Kettle Sours, Berliner Weisses, Pastry Sours en allerlei hoogwaardige vatgerijpte varianten maken hun opwachting. 

   

  Het leek ons een mooi moment om deze stijlen even goed in het zonnetje te zetten nu de zon langzaam begint door te breken. Wat is er namelijk lekkerder dan in de warme zonnegloed genieten van een fris en zuur bier? Wij weten het ook niet. 

  The Flying Dutchman - Rose Hipped Hibiscus Dipped Flower Power Funky Sour

  Sour Ale
  4.0% alc.

   

  Hibiscus, Frans eikenhout en de weergaloze kruisbessmaak van Nelson Sauvin hop maken deze sour totaal funky!

   

  Fles (24x33cl)

   
  Ik ben een afbeelding
   

  Eleven Brewery - Barrel Aged Kriek

  Kriek
  6.0% alc.

   

  What's in a name, dit bier is een heerlijke Kriek die 10 maanden heeft mogen rijpen in Bourgognevaten met brett en zure kersen. Hierdoor is hij heerlijk complex geworden.

   

  Fles (12x33cl)

   
  Ik ben een afbeelding
   

  The White Hag - Puca Berry

  Dry Hopped Sour
  3.5% alc.

   

  Een heerlijk licht bier van maar 3.5% alcohol, fris zuur van de citroen, bessen en hibiscus. Daarnaast een aangenaam bittertje door de gulle dryhop. Echt een introductie bier voor de nieuwe zuurbier drinker.

   

  Blik (24x33cl)

   
  Ik ben een afbeelding
   

  Nevel Wild Ales - Heimwee

  Barrel Aged Wild Ale
  5.5% alc.

   

  Houtgerijpt wild bier met opal pruimen en lokaal geplukte kruiden. Een collaboration met Brauerei Kemker Kultuur uit Duitsland, medespecialisten op het gebied van zure bieren.

   

  Fles (12x37,5cl)

   
  Ik ben een afbeelding
   

  Brouwerij Kees - Cherry Vanilla Sundae Sour

  Pastry Sour
  6.0% alc.

   

  Een mooie middenweg tussen friszuur en zoet, precies zoals in een goede Sundae. Met een lekker kruidig randje van de vanille en de volle smaak van kersen.

   

  Blik (24x44cl)

   
  Ik ben een afbeelding
   

  Nøgne Ø - Mirage

  Barrel Aged Wild Ale
  8.0% alc.

   

  Dit bier is een Noorse ode aan de klassieke Oude Geuze uit België, een blend van meerdere jaargangen wild vergist bier om te komen tot een prachtig complex bier.

   

  Fles (6x75cl)

   
  Ik ben een afbeelding

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »