Pre-order voor re-release van de Midnightporter.

Pre-order voor re-release van de Midnightporter.

De Midnightporter was lange tijd de grotere broer van de Nightporter in het assortiment van Bronckhorster Brewing Company, maar is inmiddels al een hele tijd niet meer gebrouwen. Deze herfst is het er echter weer de hoogste tijd voor!

Terug van weggeweest, de Bronckhorster Midnightporter 


Hoewel de Nightporter volgens de Dutch Beer Challenge van 2018 het beste bier van Nederland was, haalt menig liefhebber zijn genot toch uit een nóg smaakvoller en intenser bier; de Midnightporter was lange tijd de grotere broer van de Nightporter in het assortiment van Bronckhorster Brewing Company, maar is inmiddels al een hele tijd niet meer gebrouwen. Deze herfst is het er echter weer de hoogste tijd voor!

Wil jij nou zeker weten dat je een of meerdere dozen van dit heerlijke donkere brouwsel kan bemachtigen? Bestel ze dan via deze mail vast vooruit. Levering zal geschieden vanaf week 43, dus goed op tijd voor het koude winterse weer. De intekening loopt t/m 18 september 2019.
Pre Order
Bronckhorster - Midnightporter

Imperial Stout
11,0% alc. | IBU 88

De grotere broer van prijswinnaar Nightporter, een fles vol geroosterde smaken en stevige afdronk. Denk aan espresso en dadels wat de aroma's aangaat.

Fles (24x33cl)