BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Dinsdag 15 Januari 2019

    Prachtig nieuws uit Rha!

    Barrel Aged Serie No.11 en de BBC Four 

     
    Dat Steve Gammage van Bronckhorster Brewing Company weet hoe hij zijn bier in houten vaten moet rijpen staat buiten kijf. De jongste telg in zijn Barrel Aged Serie, No.11 alweer, is echter nog een stukje specialer; dit bier is een indrukwekkende Blend van de Midnightporter Imperial Stout uit Laphroaig whiskyvaten, en de Terra Incognita Barleywine gerijpt op Amontillado sherryvaten. Het resultaat is een wervelwind van smaken, waarin het zoete van sherry mooie balans vindt met het scherpe van de whisky, en zowel het hopbitter als de gebrande mouten de volle biersmaak bewaken. 

    Helemaal nieuw in het assortiment uit Rha is de BBC Four, een bier wat tekenend is voor de nieuwe weg die Bronckhorster Brewing Company dit jaar inslaat. Deze stevige Quadrupel maakt voor de brouwerij het klassieke Belgische rijtje af en neemt plaats naast de James Blond, Dubbelganger en de Angus Triple. Wat de smaak betreft, denk aan de subtiele zoetigheid van donker fruit in harmonie met een verfijnde kruidigheid.
     
    Barrel Aged Serie No.11 (BA Blend Amontillado - Laphroaig)
    12,5% | IBU 72
    Complexe Blend van Imperial Stout en Barley Wine, verwarmend van smaak, stevig zoet maar alsnog goed bitter.
     
    Fles (12x33cl)
    Fust (20L)
     

     


    BBC Four
    11,5 % | IBU 65
    De BBC Four is een sterke en kruidige Quadrupel met tonen van donker fruit, peperige kruiden en gekarameliseerde suikers.

    Fles (24x33cl)
    Fust (20L)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »