BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Maandag 23 November 2020

  Pink Boots Society Presents: Kaapse Aletta

  Kaapse Aletta is het eerste bier gebrouwen door de vrouwen van Pink Boots Society Benelux in samenwerking met de Kaapse Brouwers in Rotterdam. Eerder dit jaar werd de Benelux afdeling van Pink Boots Society (PBS) opgericht. PBS is een wereldwijde organisatie die vrouwen in de bierindustrie inspireert en motiveert door middel van scholing en netwerkbijeenkomsten. Eens per jaar tijdens internationale vrouwendag (8 maart) komen wereldwijd leden van Pink Boots Society bijeen om samen een PBS bier te brouwen. Het geld wat hier hiermee opgehaald wordt, wordt ingezet voor diverse educatieve initiatieven binnen de bierwereld.

   

  Dit jaar gooide Corona roet in het bier, maar een aantal weken terug kon dit evenement dan toch plaatsvinden. Bij de Kaapse brouwers maakten zij een Pink Pale Ale met de hopblend die speciaal door Yakima Chief Hops is samengesteld. Van de opbrengst van dit bier gaat €1 per liter naar de Benelux afdeling van PBS, waarmee zij educatieve evenementen voor hun leden kunnen organiseren en vrouwen die professioneel werkzaam zijn in de bierindustrie kunnen inspireren en motiveren. Het bier komt morgen bij ons binnen en kan dus zeker begin volgende week bij je binnenkomen!

   

  Wil je ook lid worden? Kijk op www.pinkbootssociety.org voor meer informatie.

  Image

  Kaapse Brouwers & Pink Boots Society Benelux - Kaapse Aletta

  Pink Pale Ale

  5.5% alc.

   

  Een Pink Pale Ale met de hopblend die speciaal door Yakima Chief Hops is samengesteld voor deze wereldwijde collab. PBS Benelux heeft gekozen om dit jaar hibiscus toe te voegen, een bloem die niet alleen voor een licht frisse bloemige smaak zorgt, maar ook roze kleur afgeeft aan het bier.

   

  Blik (24x33cl)

  Alternatieve tekst
  Alternatieve tekst

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »