Jeroen - Vrijdag 18 Maart 2022
Oedipus Bier Natuur
Ken jij de nieuwe Bier Natuur lijn al van Oedipus? Met dit project verricht Oedipus onderzoek naar opwindende smaken en de natuurlijke manier van bier maken: terug naar de oorsprong van bier als landbouwproduct. Van land tot ingrediënten tot bier. Vandaag presenteren we samen met Oedipus de volledige lijn met al een aantal prachtige bieren. En zullen we ervoor zorgen dat je toekomstige Bier Natuur bieren kunt blijven bestellen. Zo kun je je klanten/gasten blijven verrassen en juist wijnliefhebbers eens verleiden om deze bieren te proberen. Gigetta, Pamela en Mary zijn direct uit voorraad leverbaar, Italia verwachten we vandaag in ons magazijn. En alsof het nog niet genoeg is, ontvangen we vandaag nog veel meer bieren uit het Oedipus assortiment. Waaronder drie verschillende Lagers: Panorama, Spektakel en Pilsner. |
|
|
Vespaiolo Ale 7.5% alc. Dit bier is een blend van een Oedipus Witbier, een jaar vergist met een natuurlijke wijn gistcultuur in een rode wijnvat van Vignaioli Contrà Soarda en een Saison die met diezelfde gistcultuur is vergist. Het resultaat is een zuur bier met smaak van citrusschillen, specerijen en eikenhout. Fles (12x37,5cl) |
| |
|
Gose BA 5% alc. Pamela is een blend van een verse Gose en een Saison die twee jaar op rode wijn vaten heeft gerijpt. De citrus en zoute smaken van het jonge bier worden gecomplementeerd door de hout- en hooi tonen van rijp bier om een frisse zeebries in een fles te creëren. Fles (12x37,5cl) |
| |
|
Vespaiolo Ale 7% alc. Dit is een blend van Vespaiolo wijn uit 2019 van Vignaioli Contrà Soarda, een Saison vergist in eikenhouten vaten met een wijngist en Witbier van Oedipus. De smaak is vineus met minerale en kruidige tonen. Fles (12x37,5cl) |
| |
|
Vespaiolo Ale 8.5% alc. Mary is een Saison die 6 maanden heeft gefermenteerd met gist van Vespaiolo druiven. Deze fermentatie zorgt voor lekkere vineuze aroma's en tonen van sinaasappel en een bloemige neus. Fles (12x37,5cl) |
| |
|