BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Dinsdag 20 Oktober 2020

  Ode aan de Lager

  De stijl waar menig Nederlander groot mee is geworden, de Lager, is in de wereld van indrukwekkende en uitgesproken speciaalbieren lichtelijk ondergesneeuwd. Vraag een willekeurige brouwer echter wat voor bier hij het liefst drinkt en 9 van de 10 zullen zeggen dat een mooie Lager de absolute favoriet is. Deze stijl leidt door de geringe invloed van de gist op het smaakprofiel niet zo af van de pure smaken die de mout, hop en mogelijke smaakmakers aan het bier geven. 

   

  Deze vrijdag zetten we deze ondergewaardeerde bierstijl in de spotlight, want we hebben een mooi aantal heerlijke Lagers in ons assortiment die je absoluut positief zullen verrassen!

   
  Image

  Lowlander - Cool Earth Lager

  Lemongrass Lager
  4.0% alc.

   

  Een super verfrissend bier van lage gisting, lekker hoppig en met een subtiel funky randje van citroengras voor een lekkere kick. Voor elke doos Cool Earth Lager wordt er actief zeegras geplant, deze begroeiing verwerkt namelijk 35 keer zo snel CO2 uit de lucht dan tropisch regenwoud.

   

  Blik (24x33cl)

   
  Image

  SweetWater - Insane OG

  Strain Lager
  5.6% alc.

   

  Deze Lager is niets minder dan Insane in the Brain, een vette collab met B-Real van hiphop culthelden Cypress Hill. In de basis een strakke Lager, maar in SweetWater stijl verrijkt met natuurlijke cannabisaroma voor een extra randje 'dank'.

   

  Fles (24x33cl)

   
  Image

  Kaapse Brouwers - Kaapse Nelis

  Rotterdams Pils
  4.6% alc.

   

  Een Proper Pilsener uit Rotterdam, ongelooflijk doordrinkbaar met een fris bitter en mooie cleane smaak van hoogwaardige pilsmouten.

   

  Fles (24x33cl)

   
  Image

  Yeastie Boys - The Reflex

  New Wave Lager
  4.6% alc.

   

  De nieuwste telg in de heerlijke core range van Yeastie Boys, een New Wave Lager die volle focus heeft op de hoppigheid van bier. Dit bier erkent als geen ander de wereldwijde dorst naar doordrinkbare maar ook smaakvolle bieren.

   

  Blik (12x33cl)

   
  Image

  Buddelship & La Pirata - Jam Session 2

  Barrel Aged Lager
  5.7% alc.

   

  Barrel Aged en Lager zijn termen die bierliefhebbers waarschijnlijk niet vaak in dezelfde zin gebruiken. Het Duitse Buddelship en het Spaanse La Pirata dachten hier anders over, want die legden een frisse Lager voor 12 maanden in witte wijnvaten voor een spectaculair resultaat!

   

  Fles (24x33cl)

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »