BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Dinsdag 5 Januari 2021

    Nøgne Ø knalt het jaar 2020 uit!

    Met de meest bizarre Kerstdagen sinds jaren voor de deur hebben we toch nog een mooi nieuwtje om te delen van onze noorderburen. Traditiegetrouw maken de brouwers van Nøgne Ø een geweldige Blend van hun mooiste Imperial Stout vaten, een heerlijk decadent bier om het nieuwe jaar mee in te luiden. De 2020 editie All Sails Ripped was een daverend succes (getuige de gemiddelde Untappd rating van 4.24) dus we zijn razend enthousiast om de 2021 editie te presenteren!

     

    A Billowing Surge doet met zijn waanzinnige smaakprofiel niet onder voor de bekende Barrel Aged Imperial Stout giganten uit de VS. Een heerlijke dikke body met een boozy randje, afgerijpt met cacaobonen en verschillende kruiden in het vat. Voor het heerlijke fruitige randje is er gekozen om een deel van de blend uit vaten van Armagnac te halen. 

     

    Naast deze Barrel Blend releasen we ook een gloednieuwe Barrel Aged Barley Wine genaamd Letter of Marque. Deze volle bitterzoete knaller heeft 6 maanden gerijpt in vaten van de zeer exclusieve Rivesaltes wijn uit Frankrijk. De versterkte dessertwijn in deze vaten wordt in sommige gevallen wel 80 jaar gerijpt in het vat, dus de invloed van de wijn op het hout is niet te missen! Heerlijk om bij of als dessert te drinken.

    Image

    Nøgne Ø - A Billowing Surge

    Barrel Aged Imperial Stout

    13.5% alc.

     

    Blend van de beste Barrel Aged Imperial Stouts uit de Nøgne Ø Barrel Cellar. Vol en kruidig van smaak met subtiele smaken van zoethout, pure chocolade en koffie.

     

    Fles (12x33cl)

    Alternatieve tekst
    Image

    Nøgne Ø - Letter of Marque

    Barrel Aged Barley Wine

    12.0% alc.

     

    Een klassieke Barley Wine op zijn Engels gerijpt op prachtige dessertwijnvaten. Een verfijnde fruitige toets over een robuuste body.

     

    Fles (12x33cl)

    Alternatieve tekst

    Als kers op de taart hebben we ook nog wat moois voor de liefhebbers van zure bieren, namelijk de nieuwe editie van Marooned. Deze Flanders Red heeft eerst ruim 2 jaar in de tank doorgebracht met een grote diversiteit aan goede bacteriën en gisten. Daarna mocht hij nog 2 jaar in vaten van rode wijn rusten totdat hij de grote fles in ging. Het zuur is zacht en elegant en doordat hij zeer droog is geworden kan dit bier perfect combineren met mooie kazen of vette vissoorten.

    Image

    Nøgne Ø - Marooned 2

    Barrel Aged Flanders Red

    7.5% alc.

     

    Barrel Aged Vlaams Rood uit vaten van rode wijn. Verfrissend zuur en rijk aan aroma's van stal, balsamico en bessen.

     

    Fles (6x75cl)

    Alternatieve tekst

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »