BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Donderdag 3 September 2020

    NIEUWS: Van Bieren gaat verhuizen

    Na drie jaar intensieve samenwerking met PostNL maakt Van Bieren volgende week een nieuwe stap; wij verhuizen naar een nieuw magazijn met een nieuwe fulfilment partner, namelijk Besseling Koeriersdiensten in Amersfoort. Wij bedanken PostNL voor de jaren van trouwe dienst en beginnen met veel plezier aan onze nieuwe samenwerking met Besseling Koeriersdiensten. Wij lichten onze keuze voor deze nieuwe partner graag binnenkort uitgebreid toe.

    LET OP:

    Om de verhuizing soepel te laten verlopen zullen wij volgende week de orders die vóór woensdag 9 september om 10:00 uur zijn geplaatst zoals gewoonlijk leveren. Je kan daarna nog wel bestellingen plaatsen, maar die worden dan na het weekend pas geleverd door onze gloednieuwe partner. Wij doen onze uiterste best om alles netjes over te zetten maar hopen ook op jouw begrip mocht er nog iets anders lopen dan verwacht. Je kan vragen of opmerkingen uiteraard altijd aan ons doorgeven via de mail of telefoon.

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »