BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 21 April 2021

    Nieuwe White Hag Specials

    We hebben steeds mooier weer in het vooruitzicht, dus The White Hag komt met een heerlijke tropische topper voor in het zonnetje. Je kan vanaf nu de Púca Pineapple vooruit bestellen, een ontzettend toegankelijke Dry Hopped Sour met de tropische twist van ananas. Dat kan alleen maar een knaller worden bij de barbecue, op het terras of gewoon lekker op je balkon.

     

    Daarnaast hebben we ook een knaller voor later op de avond, want de super collaboration met Birrificio Lambrate is weer verkrijgbaar! Festa Nuda is een Imperial Pastry Stout gerijpt op de mooiste Ierse whiskeyvaten. Dit bier is zeer terecht het best beoordeelde bier van de brouwerij, met een waanzinnige Untappd rating van 4.43. Wees er snel bij want deze is zó op natuurlijk.

    The White Hag - Púca Pineapple

    Dry Hopped Sour

    3.5% alc.

     

    Mega verfrissende Dry Hopped Sour met een lekkere tropische twist van ananas. Daarmee kom je de warme lentedagen prima door!

     

    Blik (24x33cl)

    Vanaf week 18 leverbaar

    The White Hag & Birrificio Lambrate - Festa Nuda

    Barrel Aged Imperial Pastry Stout
    9.0% alc.

     

    Een superdikke Irish Coffee Pastry Stout, 6 maanden gerijpt op de beste Ierse whiskeyvaten. Gebrouwen met lokaal gebrande Braziliaanse koffie voor de meest intense koffie-kick. 

     

    Blik (24x33cl)

    Vanaf week 18 leverbaar

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »