BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 4 Augustus 2021

    Nieuwe SweetWater Specials

    Het is weer tijd voor een paar heerlijke zomerse topbieren van SweetWater Brewing Company. Deze week komt er een nieuwe lading binnen uit Atlanta, Georgia met meer dan genoeg heerlijke nieuwe bieren en heel wat oude favorieten. Probeer vooral de Troptimistic en Better Days, twee geweldige bieren om de lange zomer mee te vieren en langzaam de crisisdagen te boven te komen.

     

    Naast die lekkere nieuwe specials krijgen we ook weer genoeg fusten op voorraad om de liefhebbers van smaakvol en toegankelijk Amerikaans bier te voorzien. Bestel ze snel, want er is na het weekend goed weer op komst!

    SweetWater - Troptimistic

    Fruity Wheat Ale
    5.0% alc.

     

    Heerlijk verfrissend tarwebier met een stevige dosis hop. Naast het frisse bittertje is dit bier verrijkt met de prachtige smaken van passievrucht en kiwi. Hierdoor krijgt het bier een friszuur en fruitig zoet randje.

     

    Fles (24x35,5cl)

    Fust (20L)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    SweetWater - Better Days

    Session IPA
    4.0% alc.

     

    Deze lekker lichte IPA is een perfecte partner om langzaam maar zeker de lastige dagen achter je te laten. Tropisch fruitig van de hop, en verrijkt met perzik en papaya voor een glas vol zomers genot.

     

    Blik (24x35,5cl)

    Fust (20L)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Ook weer verkrijgbaar:

    SweetWater - HAZY IPA

    New England IPA
    6.2% alc.

     

    Een straight-up juice bom met een dikke dubbele dryhop van Mosaic, Citra, El Dorado en Azacca voor een veelzijdig en fruitig smaakprofiel.

     

    Blik (24x35,5cl)

    Fust (20L)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    SweetWater - 420 Extra Pale Ale

    Pale Ale
    5.7% alc.

     

    Van deze Pale Ale kan je er een paar op, zonder dat die gaat vervelen. Lekker citrus-achtig fris en licht bitter. Vanaf nu verkrijgbaar in een nieuw groen jasje.

     

    Fles (24x35,5cl)

    Fust (20L)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »