BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 7 Oktober 2020

    Nieuwe Specials van The White Hag

    The White Hag Irish Brewing Company is een graag geziene gast in zowel horeca als slijterij vanwege de uitstekende kwaliteit tegenover de schappelijke prijzen. De bieren zijn doorgaans eerder gebalanceerd dan schreeuwerig van smaak, maar er zitten af en toe natuurlijk ook échte rammers bij. We hebben een mooie verse partij binnen van deze brouwerij en die mogen jullie absoluut niet missen!

     

    Extra bijzonder is de zeer gelimiteerd beschikbare reeks Barrel Aged bieren in 750ml flessen. Deze bieren zijn speciaal gerijpt voor zogeheten Barrel Adopters, maar wij mochten van elke soort een paar dozen afsnoepen. OP=OP dekt de lading maar nét dus.

     

    Al de bieren in deze mailing zijn uit voorraad leverbaar, dus voor 15:00 bestellen betekent morgen al in huis!

    Image

    The White Hag - The Dark Druid Chocolate Coconut

    Pastry Stout

    5.5% alc.

     

    De Dark Druid bieren van The White Hag zijn fenomenale voorbeelden van Pastry Stouts die niet loodzwaar in de alcohol zijn. Met een stabiele 5.5% is deze Chocolate Coconut variant een heerlijke romige Stout met een aangenaam dessertzoetje.

     

    Blik (24x33cl)

    Alternatieve tekst
    Image

    The White Hag - The Black Boar

    Imperial Oatmeal Stout

    10.2% alc.

     

    Een lekker zware maar toch doordrinkbare Imperial Oatmeal Stout. Door de balans tussen intense geroosterde smaken en het zachte mondgevoel van de haver een geweldig bier voor elke gelegenheid.

     

    Blik (24x33cl)

    Alternatieve tekst
    Image

    The White Hag - Fionn

    Double IPA

    8.0% alc.

     

    New-World Style Double IPA, oftewel het beste van Amerikaanse en Europese smaaktradities samen in een fruitige en bitter brouwsel. Licht hazy maar absoluut vrij van verzachtende elementen zodat de hop goed zijn werk kan doen.

     

    Blik (24x44cl)

    Alternatieve tekst
    Image

    The White Hag - The Puca Berry

    Sour Ale

    3.5% alc.

     

    Zeer lichte en verfrissende Sour Ale. Mooi in het midden tussen wrang en fruitig zuur door gebruik van citroen en hibiscus, samen met een uitdagend randje van gember.

     

    Blik (24x33cl)

    Alternatieve tekst

    ZEER GELIMITEERD

     

    Image

    The White Hag - Black Boar BA 2019

    Barrel Aged

    10.2% alc.

     

    Een moddervette Imperial Stout die op vaten heeft gerijpt van maar liefst 12 jaar oude Bourbon. Een fles vol met decadente smaken dus, om heel rustig van te genieten voor het haardvuur.

     

    Fles (6x75cl)

    Alternatieve tekst
    Image

    The White Hag - Silver Branch

    Barrel Aged Sour

    5.0% alc.

     

    Deze Single Barrel Aged Apple Sour is gerijpt in een enkel witte wijnvat. Door de fijne combinatie van vanille uit het Franse eikenhout, het cripsy zure van de appels en de zure huisgist van The White Hag is dit een echte traktatie voor de zuurbierfans!

     

    Fles (6x75cl)

    Alternatieve tekst
    Image

    The White Hag - Bran & Sceolan BA

    Barrel Aged IPA

    7.2% alc.

     

    De bekende Irish IPA werd gefermenteerd en gerijpt in vaten van Frans eiken met een mooie invloed van Brett. Het resultaat is een combinatie van zacht bitter, het funky randje van de Brett en de onmiskenbare aroma's van Amerikaanse hoppen.

     

    Fles (6x75cl)

    Image

    The White Hag - Witte Wieven

    Barrel Aged Cherry Sour

    5.5% alc.

     

    Een prachtig bier in de stijl van Vlaams Rood, gefermenteerd in originele foeders van Frans eiken. Deze Witte Wieven heeft ook nog eens 3 maanden doorgerijpt op verse zure en zoete kersen uit België. 

     

    Fles (6x75cl)

    Image

    The White Hag - Hagstravaganza Vol 5 BA Barley Wine

    Barrel Aged Barley Wine

    13.0% alc.

     

    Single Barrel Bourbon Barley Wine, speciaal gebrouwen en gerijpt voor het Hagstravaganza festival in 2019. Nu vanwege de Covid-omstandigheden ook op fles uitgebracht zodat men ook thuis van dit heerlijke zware bier kan genieten.

     

    Fles (6x75cl)

    Alternatieve tekst
    Image

    The White Hag - Meabh Rua BA

    Barrel Aged Imperial Red Ale

    8.2% alc.

     

    Heerlijke Imperial Red Ale gerijpt op vaten van 12 jaar oude Bourbon. De smaak gaat van vanille naar honing en van toffee naar caramel, allemaal onder een zacht laagje hopbitter.

     

    Fles (6x75cl)

    Alternatieve tekst

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »