BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Vrijdag 6 November 2020

    Nieuwe Molen BA's en Eleven Specials

    Brouwerij de Molen staat wereldwijd bekend om haar indrukwekkende verzameling vatgerijpte releases. Jaarlijks worden een aantal mooie releases opgenomen in de Ratebeer toplijsten van de wereld. We presenteren deze week twee verschillende goede kanshebbers voor deze prestigieuze status; divers in smaak, maar gelijk in intensiteit en kwaliteit.

     

    De bieren die je vanaf vandaag bij ons kan bestellen zijn de Zeker & Vast Rum BA en de Heaven Hell Breckenridge BA: allebei lekker zware jongens, maar met flink uiteenlopende smaakprofielen. Ze zijn allebei per direct leverbaar!

     
    Image

    Brouwerij de Molen - Zeker & Vast Rum BA

    Barrel Aged

    14.2% alc.

     

    Wanneer je aan een glas met deze Zeker & Vast variant ruikt, merk je dat de zoete tinten van de Barley Wine hun perfecte harmonie hebben gevonden met het lichte en het frisse van de rum die zich heeft mogen ontwikkelen op eikenhout. Met volle aroma's van vijgen en rijpe stoofpeer.

     

    Fles (24x33cl) 

     
    Image

    Brouwerij de Molen - Heaven & Hell Breckenridge BA

    Barrel Aged

    15.4% alc.

     

    Een hemelse traktatie, dit gitzwarte barrel aged bier. De verrassende geur van melkchocolade loopt vloeiend over in zwarte bes en bramen. Het eikenhouten vat van Breckenridge Bourbon is door deze Imperial Stout vertaald naar zoethout, laurier en salmiak.

     

    Fles (24x33cl)

     

    Eleven Brewery, de Utrechtse brouwerij van Kevin Hageman (brouwervaring opgedaan bij Oedipus Brewing en Brouwerij de Molen) en Loes van Impelen (jaren van ervaring in hospitality en horeca), gooide dit jaar alle remmen los en brengt de ene na de andere Special op de markt. Hier zitten onder andere een paar supermooie collaborations bij!

     

    Naast deze gloednieuwe specials hebben wij ook de állerlaatste doosjes Over the Rainbow en Grandpapa New England Double IPA op fles in huis. De flessen van Eleven Brewery worden geleidelijk uitverkocht en vervangen door heerlijke blikken, maar daarover snel meer.

     
    Image

    Eleven Brewery + Rock City - Campfire Stout

    Imperial Pastry Stout

    11.0% alc.

     

    Collab met Rock City Brewing. Dit bier is een kampvuur beleving in één: het knisperende rokende houtvuur, de marshmallow op het stokje in je ene hand en een dikke stout in de andere hand.

     

    Blik (24x33cl) 

     
    Image

    Eleven Brewery + Poesiat & Kater - Brett Atomic Monster

    Berliner Weisse

    4.7% alc.

     

    In Amsterdam en Utrechten brouwden we hetzelde basisbier, een mooie Berliner Weisse, wat van zichzelf al een mooi zuurtje heeft. In Utrecht voegden we fruit toe aan de vergisting en in Amsterdam voegden we dryhop toe. Je krijgt dus twee verschillende bieren die je ook nog kan combineren! Het is een lekker funky bier door de brett die we aan dit monster toevoegden. In één doos vind je beide bieren!

     

    Blik (24x33cl)

     
    Image

    Eleven Brewery - Over the Rainbow

    Triple Fruited Gose

    6.5% alc.

     

    Ten tijden van de eerste Corona lockdown gaf Eleven Brewery een live proeverij, net als vele andere brouwerijen. Tijdens deze proeverij is het idee ontstaan om een bier te brouwen voor het succes van #drinkingaparttogether, de actie die op facebook community Beer Geeks ontstond. Ze vroegen de Geeks wat ze graag gebrouwen wilden hebben en het is geworden: een triple fruited gose, gebrouwen met mango, perzik en ananas.

     

    Fles (24x33cl)

    Image

    Eleven Brewery - Grandpapa

    New England Double IPA

    8.5% alc.

     

    Een New England Double IPA van 7,5%. Het grote broertje van de Papa Beer, niet alleen in alcoholpercentage, maar ook in volheid.

     

    Fles (24x33cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »