BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 28 Juli 2021

    Nieuwe Moersleutel Specials

    In Alkmaar zitten de broers van Moersleutel Craft Brewery maar zelden stil, en daar kan jij gelukkig van meegenieten. We hebben namelijk weer 3 superverse specials om aan te bieden! Zoet, bitter, fruitig en zuur, alles komt aan bod deze week. 

     

    We verwachten deze bieren in de loop van deze week in het magazijn te krijgen, waarna we zo snel mogelijk je bestelling bij jou bezorgen. Check onderstaande knop voor het volledige aanbod van de heerlijke Moersleutel bieren. Voor de horeca hebben we ook een paar mooie fusten op de kop getikt!

    Moersleutel - Sanut the Strawberry Coconut Macaron Muncher

    Pastry Barley Wine
    9.5% alc.

     

    De meeste Moersleutel Monsters zijn heerlijke Imperial Pastry Stouts, maar dit verre familielid is voor de verandering een Pastry Barley Wine. Vol van smaak met aardbeimacarons in de hoofdrol. Daarnaast proef je de typische bitterzoete smaak van een stevige Barley Wine.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Moersleutel - 12" Hacksaw

    NEDIPA
    8.0% alc.

     

    Een New England Double IPA met een stevige body en een uitgebreid hopmelange: Topaz, Vic Secret, Amarillo, Falconer's Flight en Simcoe passeren allemaal de revue in deze intense hopbom.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Moersleutel - Gummy Lace

    Candy Sour

    5.0% alc.

     

    Een friszuur fruitbommetje met een lekker zoetje van de toegevoegde snoepveters. Smaken van limoen, framboos en kersen komen heerlijk samen met hun snoepgoed varianten.

     

    Blik (24x44cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Moersleutel op fust

    Wil jij graag Moersleutel bieren op de tap in jouw horecazaak? Of heb jij een growlertap waar je graag deze vette bieren op zou willen aanbieden? Klik op het fust om het actueel beschikbare aanbod op fust te bekijken!

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »