BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 7 April 2021

    Nieuwe Bieren van Nøgne Ø

    Wanneer er bericht komt dat er bij Nøgne Ø weer een paar vaten zijn goedgekeurd beginnen wij alvast te glunderen. Of het nou om een rammer van een Barrel Aged Imperial Stout gaat of een prachtige Sour Ale, deze zijn stuk voor stuk niet te versmaden. We krijgen begin mei weer wat van deze traktaties binnen en die kan je vanaf nu vooruit bestellen.

     

    Naast 2 pareltjes uit het vat hebben we ook een leuke special van wat lichter kaliber: de Chill Haze is een lekker frisse IPA met mandarijn, deze doet het ongetwijfeld goed in de zon of onder de parasol.

     
    Image

    Nøgne Ø - Batten Down The Hatches

    Barrel Aged Imperial Stout

    14.0% alc.

     

    Deze Imperial Stout werd verrijkt met muscovado en demerara stroop, koffie, cacao en een complexe blend van kruiden. Door vaten van cognac en aquavit met elkaar te blenden is er een hartverwarmende Imperial Stout Reserve uitgekomen.

     

    Fles (12x33cl)

    Image

    Nøgne Ø - Banyan By The Sea

    Barrel Aged Rhubarb Sour

    5.0% alc.

     

    Een lekkere frisse Sour Ale met een heerlijke toevoeging van rabarbersap. 20 maanden gefermenteerd en gerijpt in eiken vaten met de kenmerkende Kveik-gist.

     

    Fles (6x75cl)

     
    Image

    Nøgne Ø - Chill Haze

    Tangerine IPA

    4.5% alc.

     

    Tropisch, fruitig en lekker hazy, alles wat mogelijk soelaas kan bieden in de vervelende coronatijd. Bomvol verse Amerikaanse hoppen en een gezonde dosis mandarijnensap.

     

    Fles (12x50cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »