BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jelle - Woensdag 1 September 2021

    Nieuwe Bieren 100 Watt Brewery

    We hebben weer eens een paar mooie nieuwe bieren van 100 Watt Brewery uit Eindhoven in de pijplijn. Twee Barrel Aged knallers voor de aankomende gure herfstdagen, maar ook de eerste 100 Watt IPA's op blik. Check ze hieronder en bestel ze via onze site, dan komen ze volgende week snel jouw kant op!

     

    100 Watt Brewery is toegewijd om bieren van de beste kwaliteit te brouwen in een breed scala aan stijlen. De bieren die je hieronder kan vinden zijn deel van eindeloze ambitie om de oude en de nieuwe werelden van bier met elkaar te verbinden. Barrel Aging, collaborations, speciale ingrediënten en nieuwe technieken, alles is mogelijk.

    100 Watt - Voltage Assemblage BA

    Barrel Aged Imperial Stout

    11.5% alc.

     

    Wat begon als een allegaartje van resten gebrande mout is toch nog behoorlijk mooi opgedroogd. Door de rijping in verschillende vaten, Cognac, Triple Sec en Auchentoshan Whisky, is de Imperial Stout bijzonder complex geworden. Van zoet naar bitter en zelfs een randje fruitig, oftewel genieten geblazen.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    100 Watt - Euforie 3

    No Coast IPA

    6.2% alc.

     

    Een IPA die pal in het midden staat van de IPA stijlen van de wereld. Zo neutraal als Zwitserland maar zeker niet wat de smaak betreft!

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    100 Watt - Suck On My Chocolate Salty Balls

    Barrel Aged Imperial Pastry Stout

    11.0% alc.

     

    Een vol en indrukwekkend bier met de intense smaken van chocolade, bourbon vanille, kaneel en kalahari zout. Door de rijping op Cognac vaten is het bier ontzettend mooi in balans geraakt.

     

    Fles (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    100 Watt - That's Life

    Double NEIPA

    8.6% alc.

     

    Deze New England Double IPA is een prachtig schouwspel van moderne hopsoorten. Het aroma doet denken aan rood fruit, tropische vruchten en een licht houtachtige noot.

     

    Blik (24x33cl)

     
    Ik ben een afbeelding
     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »